Як виглядає найгарніша бабуся Львівщини (фото)

Як виглядає найгарніша бабуся Львівщини (фото)
Як виглядає найгарніша бабуся Львівщини (фото)

Львів’янка Оксана Бобошко-Вандерховен виборола почесний титул “Grandma  International” 

Львів’янка Оксана Бобошко-Вандерховен виборола почесний титул “Grandma  International” на конкурсі Grandma Universe 2020. Про це пише Depo.Львів.

Конкурс краси Grandma Universe відбувався у столиці Болгарії Софії протягом 19-21 січня. Основну перемогу здобула представниця Естонії. А 57-річна Оксана Бобошко-Вандерховен отримала титул Grandma International.

“Головна корона дісталась достойній представниці з Єстонії. Я ж стала призеркою і виборола титул “GRANDMA INTERNATIONAL”. Ви всі так дружно і тепло, разом зі мною виборювали корону. Тож, веземо її у Львів”, — розповіла Оксана Бобошко-Вандерховен.

Як виглядає найгарніша бабуся Львівщини (фото)

Оксана Бобошко-Вандерховен – перша львів’янка, яка представила Україну на конкурсі краси Grandma Universe. Загалом у конкурсі взяли участь учасниці з 40 країн світу. На гала-виступ Оксана Бобошко-Вандерховен одягла чорно-білу сукню із зображенням Лесі Українки та віршами поетеси.

Додамо, що Оксана Бобошко-Вандерховен проводила дослідження, лекції, брала участь в організації культурних та мистецьких подій, завдяки чому вдалося повернути із забуття імена українських жінок кінця ХІХ – початку ХХ століття, які були першими, хто виступили за право жінки на активну суспільну діяльність.

Її життєве кредо – “Після 50 років можна нарешті пожити для себе”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини