Найкреативніша ялинка: Львів’янка власноруч виготовила 178 іграшок

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий привітав авторку найкреативнішої ялинки та подарував їй абонемент на цілий сезон на двох осіб в Органний зал. Переможницею стала Марина Луцик зі села Соснівка.
Пані Марина — рукодільниця і прикрасила свою ялинку 178 іграшками, виготовленими власноруч. Фотографія цієї ялинки набрала найбільше уподобань — 250 лайків. Про це інформує прес-служба ЛМР.


«Ваша ялинка дуже красива. Вона сподобалась не лише мені, а й багатьом користувачам у Facebook.

Я хочу виконати свою обіцянку. За найкращу ялинку, яка сподобається всім у Facebook, ми подаруємо переможцеві абонемент для двох людей у наш Органний зал на весь сезон, аби ви змогли отримати насолоду від хорошої музики. Я, до прикладу, коли йду на концерт, то відбувається фантастична річ, і приходить дуже багато класних ідей. Тому треба ходити та слухати цікаві концертні програми. Тим паче зараз до нашого Органного залу приїжджає багато знаних виконавців”, — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак переможниця розповіла, що вишиває іграшки для власної ялинки вже не перший рік.

«Я вишиваю вже 17 років. Вже втретє я прикрашаю ялинку вишитими іграшками, і щороку їх стає дедалі більше», — розповіла Марина Луцик.


Перед святами міський голова Львова Андрій Садовий оголосив у Facebook конкурс на найоригінальнішу ялинку. Переможцю було обіцяно приз — абонемент на дві особи на цілий сезон в Львівський органний зал.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини