“Міністерка сказала, що не зможе утримувати дитину за 36 000 грн… Як батько чотирьох дітей і дідусь двох онуків, дивуюся, хто, кого і навіщо хоче надурити?” – Андрій Гук

“Нас знов обманюють!”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише кандидат медичних наук, керівник ГО “Ініціативи в громадській охороні здоров’я” Андрій Гук:

“Тільки цифри і нічого іншого! Як батько чотирьох дітей і дідусь двох онуків, дивуюся, хто кого і, головне, навіщо хоче надурити? Міністерка освіти і науки Ганна Новосад сказала, що не зможе утримувати дитину на зарплату в 36 000 грн. Неправда.

Нас знов обманюють. Ще й як зможе. Бюджет-2020 хто в парламент подав? Кабмін разом із Новосад. Хто встановив прожитковий мінімум на дитину до 6 років у розмірі 1779 грн, а на дитину 6-18 років – 2218 грн? Правильно – Кабмін з Новосад. То як ви, пані міністерко, не зможете???

На 36 000 грн зарплати, згідно з вашими ж розрахунками, можете утримати в місяць 20 дошкільнят або 16 тінейджерів. У середньому – 30 дітей на місяць.

Враховуючи, що в грудні Новосад отримала аж 138 412 грн, то сміливо може утримувати дитину не один рік, а 62 місяці.

Недаремно ж пріоритетом програми Уряду Новосад є подолання демографічної кризи. З такими прожитковими мінімумами 100% поборють.

А Ви як думаєте?”

Тільки цифри і нічого іншого! Як батько чотирьох дітей і дідусь двох онуків, дивуюся, хто кого і, головне, навіщо хоче…

Gepostet von Andriy Huk am Dienstag, 21. Januar 2020

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини