“Міністерка сказала, що не зможе утримувати дитину за 36 000 грн… Як батько чотирьох дітей і дідусь двох онуків, дивуюся, хто, кого і навіщо хоче надурити?” – Андрій Гук

“Нас знов обманюють!”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише кандидат медичних наук, керівник ГО “Ініціативи в громадській охороні здоров’я” Андрій Гук:

“Тільки цифри і нічого іншого! Як батько чотирьох дітей і дідусь двох онуків, дивуюся, хто кого і, головне, навіщо хоче надурити? Міністерка освіти і науки Ганна Новосад сказала, що не зможе утримувати дитину на зарплату в 36 000 грн. Неправда.

Нас знов обманюють. Ще й як зможе. Бюджет-2020 хто в парламент подав? Кабмін разом із Новосад. Хто встановив прожитковий мінімум на дитину до 6 років у розмірі 1779 грн, а на дитину 6-18 років – 2218 грн? Правильно – Кабмін з Новосад. То як ви, пані міністерко, не зможете???

На 36 000 грн зарплати, згідно з вашими ж розрахунками, можете утримати в місяць 20 дошкільнят або 16 тінейджерів. У середньому – 30 дітей на місяць.

Враховуючи, що в грудні Новосад отримала аж 138 412 грн, то сміливо може утримувати дитину не один рік, а 62 місяці.

Недаремно ж пріоритетом програми Уряду Новосад є подолання демографічної кризи. З такими прожитковими мінімумами 100% поборють.

А Ви як думаєте?”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини