Українські параолімпійці здобули сім медалей на етапі Кубка світу

Національна параолімпійська збірна України з лижних видів спорту та біатлону виборола сім нагород на етапі Кубка світу в Німеччині.

Результат пошуку зображень за запитом "Національна паралімпійська збірна команда з лижних перегонів та біатлону"

У скарбничці наших спортсменів три золоті, дві срібні та дві бронзові медалі, повідомляє пресслужба Національного комітету спорту інвалідів України.

В останній день змагань у командному спринті українці змогли обігнати команду Німеччини, взявши “золото” і два “срібла”, та вибороти третє місце за кількістю золотих нагород та за загальною кількістю медалей.

“Золото” на етапі Кубка світу в індивідуальному спринті здобули Ірина Буй, яка також отримала срібну медаль у командному спринті, та Ярослав Решетинський.

Богдана Конашук та Олександра Кононова отримали золоті медалі в командному спринті. Окрім того, Олександра виборола “бронзу” на лижних перегонах.

Срібні нагороди здобули Григорій Вовчинський, Василь Кравчук і Тарас Радь у командному спринті. Ігор Рептюх має бронзову медаль в індивідуальному спринті.

Нагадаємо, українські параолімпійці стали першими на чемпіонаті світу з плавання. В арсеналі “синьо-жовтих” 55 медалей: 17 золотих, 22 срібних та 16 бронзових. А от за кількістю “золота” Україна посіла четверту сходинку, пропустивши вперед спортсменів з Італії, Великої Британії та Росії.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини