“Я готовий піти у відставку” – Володимир Зеленський назвав умову

Якщо президенту Володимиру Зеленському офіційно пред’являть реальні звинувачення в корупції на території України, то він готовий піти у відставку.

Раніше він запевняв, що якщо порушить закон хоча б один раз, то піде у відставку, передає видання Діалог.

Президент України готовий піти у відставку, якщо йому пред’являть реальні звинувачення в корупції. Він пояснив в інтерв’ю The Times of Israel, що як тільки такі звинувачення надійдуть, то складе свої повноваження відповідно до Конституції. Однак Конституція України не передбачає відставки президента в разі звинувачення його в корупції, і це може бути лише особиста ініціатива, яка вступає в силу після оголошення такого рішення на засіданні Верховної Ради України.

Так, Зеленський навів в приклад скaндал з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, якому пред’явили звинувачення в корупції. Але президент України пояснив, що піде у відставку в аналогічній ситуації.

Нагадаємо, Нетаньяху звинувачують в шахрайстві, зловживанні довірою і хабарництві.

Раніше Зеленський розповів журналістам The Times of Israel про проблему антисемітизму в Україні і своїх єврейське коріння. Він також приділив особливу увагу в коментарі з приводу ставлення жителів країни до його походженням.

Президент України Володимир Зеленський запевняє, що найбільше в Україні його реформи підтримує середній бізнес, який регулярно платить податки. Також він визнав, що держава зуміла зупинити контрабанду на митниці

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини