Хто із львівських спортсменів може поїхати на Олімпійські ігри

Серед претендентів – Христина Погранична, Галина Мельник, Станіслав Горуна та інші чемпіони зі Львівщини.
Фото: НОК України

ФОТО: НОК УКРАЇНИ

31 спортсмен зі Львівщині претендує на участь у літніх Олімпійських іграх, що відбудуться цього року у Токіо. Про це повідомляє управління спорту ЛОДА, – пише Твоє місто.

Претенденти поділені на три групи. У першу – елітну – увійшли 5 представників вільної боротьби: Тетяна Кіт, Оксана Лівач, Юлія Ткач, Юлія Хавалджи та Алла Черкасова. Також у цю групу потрапили велоспортсменка Олена Старікова, троє львівських каратистів – Станіслав Горуна, Катерина Крива та Галина Мельник, лучниця Вероніка Марченко, кульовик Павло Коростильов, тенісистка Соломія Братейко та фехтувальниця Ксенія Пантелеєва.

Ще 11 спортсменів потрапили до провідної групи. Це борці Данило Стасюк, Ангеліна Лисак та Анастасія Шустова, лучник Георгій Іваницький, каратистка Діана Шостак, кульовики Олександр Петрів та Яна Чучмарьова, фехтувальники Ростислав Герцик, Клод Юнес та веслувальники Юрій Зуб та Сергій Нагорний.

Ще семеро спортсменів опинились у перспективній групі. Це фехтувальниця Софія Слюсарева, лучниці Олександра Кукурузяк та Жанна Наумова, гімнастка Христина Погранична, веслувальник Василь Смілка, важкоатлет Володимир Гоза та борець Юрій Ідзінський.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини