Діюча влада зливає справи Майдану, – Софія Федина

Влада Зеленського зливає справи Майдану і хоче перекрутити їх на свій лад.

Про це сказала народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина в коментарі журналістам, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

«З початку приходу нової влади в Україні ми бачимо по низхідній повністю злив справ Майдану і намагання не те, щоб замовчати ці справи, а дискредитувати і перекрутити їх на свій лад. На жаль, на сьогоднішній момент звучать заяви про те, що Майдан – це було неправильно, це був якийсь путч, що майданівці погані, що беркутам скоро будуть ставити пам’ятники і це є дуже загрозливо. Тому що незалежно до того, які сили прийшли після Майдану, які партії конкретно прийшли, Майдан – це було волевиявлення людей, які вийшли туди захистити свої права, честь, гідність і всій європейський вибір», – зазначила Федина.

За її словами, таке ставлення діючої влади до справ Майдану змушує українських патріотів мобілізуватися.

«Сьогодні, коли це все намагаються в такий спосіб показати, мовляв, ви були дурні, а ми наймудріші і ми все повернемо так, як ми хочемо, ми візьмемо реванш – це спонукає нас усіх все більше мобілізуватися. Саме тому ми вчора з колегами з фракції «Голос» брали перерву з заміною на заяву, щоб озвучити це з трибуни Верховної Ради.

Дуже переймаються цим питанням родини героїв Небесної Сотні, які вже зустрічалися з в.о. Голови ДБР і передали їй всі ці справи. Але мені це виглядає, по-перше, як знущання над пам’яттю наших героїв. З іншого боку – це є якийсь систематичний спосіб порушувати будь-яке законодавство і будь-яке правило», – наголосила депутат.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини