“Дивлюся звіт міністра закордонних справ перед Радою… Це дика ганьба! Ми живемо в Малоросії! Мені за це соромно” – Тарас Чорновіл

“Дивлюся звіт міністра закордонних справ перед Радою і розумію, що в нас нема міністра…”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український політичний діяч Тарас Чорновіл:

“Взагалі нема! Він за Конституцією поряд з президентом є другою людиною, яка має право офіційно говорити від імені держави. А він навіть на прості питання боїться чи не може відповісти, елементарних речей, яких йому не написали, не ризикує коментувати. Це дика ганьба. Так соромно за повну руїну близького й рідного мені міністерства!

Він цілковито уникав відповіді на питання пов’язані з РФією. А повний абсурд відбувся, коли Герасимов з ЄС запитав про статус, запрошення та організаторів і рівень зустрічей Зеленського під час “візиту” до Оману. Питання виникло, бо Офіс президента офіційно повідомив, що це був не відпочинок, а саме міжнародний візит. Пристайко промукав, що в міністерстві вже є запит від ЄС, він на нього дасть відповідь, а зараз у нього нема документів і паперів, завдяки яким він би міг відповісти. Вони зовсім ідіоти, чи нас ідіотами вважають?! Ну це ж уже навіть не дитячий садок! Офіційний візит президента – це екстра важлива подія, яка готується МЗС під прямим керівництвом самого міністра. Саме міністри двох країн (а не їхні підлеглі) узгоджують усі деталі візиту, його програму тощо. Потім надають вказівки підлеглим забезпечити лише технічні деталі.

І раптом нашого міністра розбив вибірковий склероз…

Ми ж уже живемо не в європейській Україні. Ми живемо в Малоросії – країні московсько-путінського типу. Тому в нас міністр навіть думки не припускає, що можна сказати, що в Офісі президента тупо й примітивно збрехали, тож жодного офіційного візиту не було. І взагалі ніякого візиту не було, а була лише поїздка на тривіальний відпочинок у дуже дорогому готелі й подалі від очей українців. Якби хтось із російських візитерів не сфотографував Зеленського в Омані, то нам би й досі брехали, що він нікуди з Києва не виїжджав. Натомість міністр принижується й відбріхується, “позичивши очі в Сірка”. Мені за це соромно. А тим, хто все це шмаття привели до влади?”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини