“Децентралізація” Зеленського – це шлях до диктатури і федералізації України” – Петро Порошенко (відео)

Порошенко

“Реформа децентралізації, яка була започаткована нашою командою, стала однією з найуспішніших і надала фінансову незалежність місцевому самоврядуванню”

Про це сказав експрезидент України Петро Порошенко, відповідне відео він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Зараз законопроектом влади намагаються з одного боку зруйнувати децентралізацію. А з іншого боку, зробити кроки для встановлення диктатури. Коли одна особа в державі зможе створювати ради, розпускати їх, зупиняти будь-які рішення. Це нічого спільного із демократією не має. Це має спільне або з султанатом, або з диктатурою, але точно ніяк не в інтересах України.

Вони намагаються протягнути так зване право надання особливого статусу регіонам і територіям для будь-яких територій України. Особливий статус для Буковини, особливий статус для угорців Закарпаття, румунів України. Так і України не залишиться. Це є прямий шлях до федералізації. Ми будемо робити все можливе для того, щоб цього не допустити.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини