Оксана Муха казково виступила на концерті у Львові (фото, відео)

У Львові по-особливому зустріли Старий Новий рік, адже саме 13 січня співачка Оксана Муха влаштувала казкове шоу з назвою “Тиха Ніч”. Королоритні колядки і щедрівки, неймовірний вокал артистки та магічна атмосфера – цей вечір безумовно закарбується у пам’яті всіх учасників концерту.

Світлина від Оксана Муха.

А як це було – дивіться в ексклюзивному матеріалі журналістів LifeStyle 24lifestyle.

Виступ популярної співачки Оксани Мухи пройшов у Львівському драматичному театрі імені Марії Заньковецької. І хоч у місті вже давно очікують на снігову погоду, саме у залі була атмосфера справжнього зимового Різдва. Допомогли це зробити декорації, які Оксана Муха залучила до концерту. Зокрема, на сцені можна було побачити білі витинанки, які виглядали, мов традиційні українські рушники з національними та релігійними орнаментами, а також штучний сніг. Головною прикрасою стала велика зірка, що символізувала різдвяні свята.

Львів’яни також ретельно підготувались до концерту. Сотні людей, які за лічені дні розкупили квитки на виступ Оксани Мухи, прийшли до театру у вишиванках або ж класичному вбранні та хустинах. Тому у залі складалась святкова атмосфера, яка нагадувала сімейний різдвяний вечір з колядниками. Глядачі оваціями закликали Оксану Муху до виступу та отримали перший сюрприз від артистки.

На початку грандіозного концерту зірка не вийшла до прихильників, а довгоочікуваний виступ розпочав вертеп. Колядники пройшли через весь зал у національних костюмах з жупанами та з різдвяною зіркою у руках, викликавши захват у глядачів.

Емоції… Дуже багато емоцій залишається у нашої команди після двох концертів у Львові! Дякую, рідне місто!!!;) Трохи…

Gepostet von Оксана Муха am Mittwoch, 15. Januar 2020

Та справжнім фурором відзначився вихід головної зірки вечора – Оксани Мухи. Аплодисменти раптово завершились, коли глядачі почули перші акорди колядки, тому співачка виконувала пісню у цілковитій тиші, а кожен меломан у залі насолоджувався її неперевершеним вокалом.

“Оксана Муха проникає в серце людини завдяки голосу. Навіть не можу пояснити, як це відбувається, але за цим відчуттям, наче тебе окутує якась енергія, я завжди приходжу на її концерти”, – поділилась прихильниця артистки Катерина Воронова.

Дивіться фрагмент виступу Оксани Мухи у Львові: відео

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини