“Вадітєль, нажмі на тармаза” – в маршрутці через російську попсу стався конфлікт

Незважаючи на всілякі заборони та перестороги, шанувальники російського шансону та попси продовжують нав’язувати свої уподобання мешканців області.

Сьогодні з мережі Facebook стало відомо про випадок, який начисто і всеохопно підтвердив цю сентенцію, передає Діло.

Цитуємо: «Сьогоднішня поїздка в автобусі N140 «Городок – Львів». Їдемо вулицею Городоцька. Чую по радіо якась передача. Не слухаю, але дуже вже голосно. Тому й чути. Потім клац і …. вадітєль, нажмі на тормоза… ” Я промовчала, подумала, що то якась реклама. І так одна пісня, друга.

Я кажу водію, що це громадський транспорт і якщо водій любить слухати російську пісню/попсу, то більше пасує слухати вдома.
“А ти мені будеш вказувати що маю слухати?! Закрийся і сиди там!”- розізлився водій.

“Чого це ви мені розтикались? Я вам спокійно зробила зауваження і не хамила вам”- відповідаю.

“Закрийся, я тобі сказав! Що хочу то й включаю!”- продовжує водій.

“Наші брати і сестри вмирають за нашу мову і землю, а ви підтримуєте агресора. А якщо не вірите, то ще можете спробувати поїхати і самому побачити” – кажу водію.

“Закрий свою морду! Чуєш, закрий морду! Я вже своє віддав! Буде мені ту казати що маю слухати.” – плювався слюною водій.
Коли я виходила з автобуса, то він відвернувся від мене.

На превеликий сум я не змогла зробити світлину “героя”, який щось комусь віддав. А на зупинці мене очікував Ігор, який повторно підписав контракт і сьогодні вночі їде туди…

Ось так одягаємо вишиванки, мешти нові до свята, поклони в церкві, сповіді Богу і б’ємся в груди:”я патріот!”. і підтримуємо ворога ((
Слава нації!», – пише жінка.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини