Де зустріти безкоштовно Новий рік 2020 у Львові

Незабаром українці будуть зустрічати рік Білого Щура, часу до святкування залишилося зовсім мало. Отож, для тих, хто ще не вирішив, як провести новорічну ніч, але не хоче залишитися вдома біля телевізора, кореспондент 032.ua підготував добірку ідей, де і як можна відсвяткувати Новий рік 2020 у Львові цікаво та без додаткових фінансових витрат. 

Новорічний концерт на площі перед Оперним театром 

Результат пошуку зображень за запитом "высокий замок новий рік"

У новорічну ніч, з 31 грудня на 1 січня, всіх охочих запрошують разом з родиною до сцени у центр Львова до Оперного театру, де просто неба відбудеться безкоштовний святковий концерт. Присутнім на площі створюватимуть новорічну атмосферу гурти «Троє Зілля», «DykoBrass» та «Шосте чуття». Отож, всі бажаючі зможуть насолоджуватися музикою у самому серці міста.

Де? На проспекті Свободи, 28;

Скільки? Безкоштовно.

Новорічна ніч у львівському трамваї 

Результат пошуку зображень за запитом "трамвай новий рік"

Якщо ж хочеться незвичайно зустріти Новий рік, то один з цікавих варіантів – відсвяткувати у львівському трамваї, адже у новорічну ніч їх буде курсувати три. Серед них – два їздитиме від центру – площі Соборної, отож це чудова нагода для охочих побачити святковий центр міста, а також відвідати безкоштовний концерт, що відбуватиметься біля Оперного театру. З графіком курсування всіх трьох трамваїв можна ознайомитися ТУТ.

Де? За розкладом руху трамвайних маршрутів;

Скільки? Сума вартості проїзду в трамваї.

Зустрічайте Новий рік поблизу головної ялинки міста

Результат пошуку зображень за запитом "львів новий рік"

Традиційно у серці старого Львова встановлюють новорічну красуню. Отож, один з цікавих  варіантів, який не потребує додаткових витрат – завітати на площу біля Оперного театру, де сяє головна красуня міста, та під бій курантів зустріти Новий 2020 рік. Зазвичай біля неї збирається багато людей, а також переодягнені Діди Морози та Снігуроньки. Окрім цього, у центрі лунають колядки, тож у всіх буде чудова нагода поринути у святкову атмосферу Нового року та Різдва Христового.

Де? Проспект Свободи, 28, біля Оперного театру у Львові;

Скільки? Безкоштовно.

Відсвяткуйте Новий рік з друзями 

Результат пошуку зображень за запитом "львів новий рік"

Організувати цікаве та бюджетне святкування можна у компанії друзів. Завітайте до них, або ж, запросіть їх до себе в гості. Влаштуйте тематичну вечірку, перегляньте святкові новорічні фільми. Також, щоб відчути святкову атмосферу –  приготуйте з найдорожчими людьми тематичні святкові страви й напої разом. У такому випадку, веселе свято вам точно гарантоване без особливх витрат.

Скільки? Можна відсвяткувати без додаткових фінансових витрат на ваш розсуд.

Новий рік на Високому замку

Результат пошуку зображень за запитом "високий замок зима"

Одна з оригінальних ідей для зустрічі Нового року у Львові – це Високий замок. Зазвичай святкувати туди приходить кілька десятків людей, перед якими відкривається панорама святкового міста у новорічну ніч. Натомість, варто зауважити, що там досить вітряно та прохолодно. Отож, тим, хто хоче побачити Львів з висоти пташиного польоту в Новий рік 2020, потрібно одягатися тепліше.

Де? Вулиця Замкова;

Скільки? Безкоштовно.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини