Різдвяне диво: перехожі, таксист та патрульні допомогли 86-річному дідусеві дістатися додому

“Різдвяне диво! Перехожі, таксист та патрульні допомогли дідусеві дістатися додому…”

Про це повідомили у спільноті Патрульна поліція Львівської області у Facebook:

“5:20 на годиннику. Патрульні отримують виклик на вулицю Молдавську від таксиста про конфлікт з клієнтом, який не хоче виходити з автомобіля і не може сказати де живе. На перший погляд може видатися, що це звичайне буденне звернення.

Коли поліцейські приїхали на місце, почули від водія таксі цілу історію. Про дідуся водієві сказали перехожі. Чоловік побачив, що дідусь лежить і схоже давно не був вдома. Він посадив його до себе в автомобіль і вирішив безкоштовно завезти додому, однак дід назвав неправильну адресу. Таксист не знав, що робити далі і звернувся до поліції. Далі справою зайнялися патрульні 1 батальйону Віталій Кіщак та Тарас Амбріс.

Вони розговорили 86-ти річного чоловіка і з’ясували як його звати. У базі даних вони встановили місце проживання дідуся, і те, що він вважається безвісти відсутнім з вечора 24 грудня.

Поліцейські викликали слідчих Франківського відділу поліції і відвезли дідуся додому на вулицю Граб’янки де його чекала донька. Жінка подякувала патрульним зателефонувавши на лінію 102, а також у соцмережах.

Дякуємо усім, хто допоміг!”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини