Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол (фото)

Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол
Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол фото: Зоряна Лобода

На вулиці Галицькій у самісінькому центрі Львова у понеділок, 23 грудня, засвітили янгола, зробленого зі святкової ілюмінації.

Як повідомила журналістці 032.ua директорка департаменту розвитку Львівської міської ради Наталя Бунда, янгола встановили прямо над пішохідною вулицею орієнтовно на висоті 5-7 метрів. Висота самого янгола 8 метрів, а розмах крил — 6 метрів.

Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол
Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол фото: 032.ua


Це була моя ідея і нам вдалось її втілити, тому я дуже тішуся. Такого в Україні немає більше! Львів, як завжди, унікальний!“, — сказала Наталя Бунда.

За її словами, янгол абсолютно унікальний і виконаний спеціально для Львова. Завтра ще одну таку святкову окрасу встановлять на паралельній до Галицької вулиці Сербській. Вартість одного ангела — 480 тис. грн. Більшість суми місту надали меценати, зокрема компанії Nestle та “Львівські ярмарки”.

Нагадаємо, на балки різдвяної шопки на площі Ринок “посадять” трьох ангелів, які символізуватимуть не лише благу звістку, але й повідомлятимуть про встановлення нової шопки на наступний рік.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини