“Я хочу зустрітись з Зеленським! Один на один! Володя, я думаю ти не будеш проти…” – Маруся Звіробій

Ветеран АТО Олена Самбул (Маруся Звіробій) заявила, що хоче зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським тет-а-тет, оскільки це “питання національної безпеки”.

Про це вона написала на своїй сторінці у Телеграм, передає Interfax-Україна:

“Я хочу зустрітись з Зеленським. Один на один! Можна з прослушкою і відеонаглядом. Але віч-на-віч. Без сторонньої гопоти! В нього має бути хоч один шанс почути голос “войовничої меншості”! Це питання національної безпеки! Щоб він потім, коли його оточення втопить всіх у крові, не казав, що чогось не знав.

Володя, я думаю ти не будеш проти!

Просто поясню по пунктах чого хочуть ті що постійно гудять в тебе під офісом! А ти далі, знаючи те все, приймай рішення, які схочеш, але ми принаймні будемо знати, що ти вкурсі, що в тебе під вікнами відбувається. Зустріч не відтягуй поки далеко не зайшло. Якщо погодишся, то лише за це потисну руку.”

Як повідомлялося, раніше Маруся Звіробій заявила, що якщо волонтера, військового медика Юлію Кузьменко (позивний “Ліса”), підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, судитимуть, вона виступить на її захист.

Вона зазначила, що не вірить у правдивість представлених на брифінгу з розслідування справи Шеремета доказів і експертиз.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини