“Українські депутати ніколи такого не підтримають”: Княжицький про законопроєкт Бужанського щодо скасування мовного закону

Народний депутат від “Європейської солідарності” Микола Княжицький заявив, що законопроєкт нардепа від “Слуги народу” Максима Бужанського про скасування закону про функціонування української мови як державної не підтримає ні Верховна Рада, ні українське суспільство.

Про це Княжицький написав у Facebook, передає Еспресо.

“Депутат Бужанський зареєстрував законпроєкт щодо відміни мовного закону… Очевидно, ні українські депутати, ні український народ ніколи такого законопроекту не підтримають”, – написав Княжицький.

Народний депутат від “Європейської солідарності” назвав подібні ініціативи спробами здобути популярність у ворогів України, а також намаганням “хайпанути”.

“Це деякі депутати хочуть собі здобути таким чином дешеву популярність перед їхніми замовниками з Росії або з інших країн, які ворожі до України або до українського народу, тому я серйозно до цього не ставлюся, а ставлюся з гумором. Є серйозні політики, які вносять закони, які голосуються, а є політики, які, так би мовити, хайпують, роблять все для власного піару що не має жодних наслідків, але привертає велику увагу від медіа”, – додав Княжицький.

Депутат Бужанський зареєстрував законпроєкт щодо відміни мовного закону… Очевидно, ні українські депутати, ні…

Gepostet von Микола Княжицький am Donnerstag, 12. Dezember 2019

Нагадаємо, народний депутат від “Слуги народу” Максим Бужанський заявив, що вніс законопроєкт про скасування закону “Про забезпечення функціонування української мови як державної”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини