Олена Зеленська мовою жестів побажала українським спортсменам блискучих перемог на Дефлімпіаді-2019

Дружина президента Олена Зеленська записала відеозвернення мовою жестів із побажанням перемог українським представникам Національної дефлімпійської збірної, які виступлять в Італії.

Про це вона повідомила у своєму Instagram, передає Еспресо.

“Мої сердечні вітання українським дефлімпійцям. На жаль, я сьогодні не зможу бути разом з вами, тому й вирішила записати це відео. Бажаю вам блискучих перемог і високих результатів на зимовій Дефлімпіаді. Щиро захоплююся тим, що ви робите для України. Адже те, як ви представляєте нашу країну на світових спортивних аренах – це престиж України. Вболіватиму за вас! Повертайтеся з перемогами”, – сказала дружина президента України.

Нагадаємо, що 19-ті зимові Дефлімпійські ігри пройдуть в Сондріо, Ломбардія, Італія з 12 по 21 грудня 2019 року.

Спортсмени змагатимуться у шести видах спорту — гірських лижах, сноуборді, лижних перегонах, хокеї, кьорлінгу та шахах. Усього на Дефлімпійських іграх виступатимуть спортсмени з 33 країн світу.

Україну представлятимуть 34 дефлімпійці — 19 чоловіків та 15 жінок.

View this post on Instagram

Сьогодні на півночі Італії розпочинаються зимові Дефлімпійські ігри. На жаль, не змогла особисто провести наших спортсменів. Компенсую свою відсутність відеозверненням. Мені дуже подобається, як мовою жестів буде слово «ПЕРЕМОГА». Цей рух рукою демонструє силу, зібраність, націленість на результат. Саме цього бажаю нашій збірній! Нехай усі омріяні вами вершини будуть підкорені! А ми вболіваємо й чекаємо на вас удома. P.S. Цього року до Італії їдуть змагатися 34 українських спортсмени – 15 жінок і 19 чоловіків. Це найчисленніша збірна за всю історію участі України у зимових Дефлімпіадах. #Дефлімпіада2019

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини