Де у Львові покататися на ковзанах: локації, графік, ціни

З початком зими львів’яни не тільки святкують Різдво та Новий рік, а ще й активно відпочивають. Однією із найпоширеніших розваг для львів’ян та гостей нашого міста є ковзанки.

1. Ковзанка на пл. Ринок


Ковзанку на пл. Ринок уже встановили. Покататися на ній можна буде до 20 березня 2020 року. Працюватиме вона щодня з 10:00 до 22:00.

Вартість з дорослого за катання на ковзанах становить 110 гривень за годину, якщо прийти з понеділка по четвер. Із п’ятниці по неділю вартість ковзанки зросте до 150 гривень. Вартість з дітей – 90 гривень за годину, якщо з понеділка по четвер, а з п’ятниці по неділю обійдеться у 110 гривень.

2. Фортеця розваг у ТВК «Південний»

Із 1 грудня ковзанка у ТВК «Південному» почала працювати. Надалі вона працюватиме протягом цілого року. Із понеділка по четвер – 11:00-00:00, а з п’ятниці по неділю – 11:00-1:00.

Тривалість катання – 45 хвилин. Послуги інструктора коштують 200 гривень за один урок.

Розташування: вул. Щирецька, 36. Вхід на ковзанку тепер з боку паркінгу біля автомийки ТЦ «ВАМ» або через торговий центр «Максимум».

3. Ковзанка в ТРЦ «King Cross Leopolis»

Також тут є абонементи для дітей та дорослих. Дитячий можна придбати для особи віком до 14 років. Скористатись абонементом можна будь-якого дня та протягом будь-якого сеансу. Абонемент включає 8 сеансів катання та діє протягом 2 місяців з моменту придбання. Для придбання абонементу необхідно мати документ, що посвідчує особу.

У вартість квитка входить катання на ковзанах протягом сеансу та оренда ковзанів. Тривалість сеансу – 45хв.

Локація: с. Сокільники, вул. Стрийська, 30 на виїзді зі Львова.

4. Спортивно-розважальний комплекс «Медик»

Графік роботи: з понеділка по неділю з 11:00 по 23:00.

Вартість катання для дорослих із понеділка по четвер становить 100 грн, для дитини – 80 грн. Із п’ятниці по неділю для дорослих – 120 грн, а для дітей – 100 грн. Вартість однакова як за наявності власних ковзанів, так і при прокаті. Тривалість сеансу – одна година.

Джерело: Так люблю той Львів, що бракує слів

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини