“Боїться своєї армії!” Українців розсердила витівка Зеленського із ЗСУ

У мережі спалахнув скандал через безпрецедентні заходи безпеки під час візиту президента України Володимира Зеленського у Міноборони і Генштаб.

Він прибув туди на урочисті заходи з нагоди Дня Збройних сил України. Главу держави супроводжували два автобуси охорони, стверджує на своїй сторінці у Facebook колишній військовослужбовець ЗСУ Олександр Грамарчук (Гром), – пише obozrevatel.

“Наш “сонцесяний” був на урочистостях з нагоди Дня ЗСУ в Міністерстві оборони України. А ось фішечка була в тому, що приїхало два автобуси охорони, яка роззброїла повністю військовослужбовців, що охороняють територію Міністерства оборони та Генерального штабу. Верховний головнокомандувач боїться власних Збройних сил!!! Це нонсенс просто!!!” – обурився він. За словами Грома, зброю воїнам повернули тільки після від’їзду президента.

У коментарях під постом спалахнула гаряча дискусія, де люди також висловили своє обурення через такий страх перед захисниками України.

“Він скоро і своєї тіні боятиметься”, “Як вони його терплять після таких відвертих виявів неповаги і недовіри?”, “Лютий п*Zдець”, “Щось так “приємних” новин багато!”, “Сидів би у “Кварталі”, писав би жарти для люмпенів і був би багатим і знаменитим. Ні, бляха, поліз державою керувати. Це не на роялі х*ром, тут розум треба”, – вибухнули жорсткою критикою українці.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини