“Ви г*мнюк!” Лист Геращенко депутату Держдуми підірвав росТБ

На російському пропагандистському телебаченні викликав ажіотаж пост народної депутатки України від “Європейської солідарності” Ірини Геращенко про депутата нелегітимної Держдуми Олексія Журавльова. У ньому вона яскраво відповіла на їдку пропозицію окупанта разом поїхати на Донбас.

Розгромному листу української парламентарки на передачі “60 хвилин” телеканалу “Россия 1” навіть присвятили окремий сюжет, – пише obozrevatel.

“У нас депутат Журавльов, лідер найбільшої фракції в нашій Держдумі, запросив Ірину Геращенко на Донбас разом з’їздити, подивитися, як там справи. Ввічливий лист був, ми читали. Так ось Ірочка відповіла Олексію Журавльову”, – покепкував рупор Кремля Євгеній Попов.

Після цього на екран вивели пост Геращенко на Facebook, в якому вона потужно вгамувала скандального Журавльова.

Нижче наводимо фрагмент посту Геращенко без змін.

“Несподівано для себе отримала листа від самого Журавльова, який пише, що начитався моїх заяв і пропонує разом “відвідати ЛНР”, і “він гарантує мені безпеку”. Довго думала, чи взагалі писати про цю писульку з Москви і зайвий раз згадувати держдумівця. Але відповім. Ви г*мнюк, Журавльов, і мені не потрібні дозволи та гарантії від росіян на моїй землі.

Приберіть геть ваші війська і найманців з окупованого Донбасу та Криму і займіться, нарешті, внутрішніми справами РФ. Відвідайте свої регіони, які в такому зубожінні і руїнах, як після війни, подивіться, як живуть люди за межами Золотого кільця.

А цей лист я негайно передам в СБУ і МЗС і розглядаю заяви держдумівця як чергову спробу грубого втручання у внутрішні справи України, неповагу до територіальної цілісності та суверенітету, спотворене трактування росіянами Мінських угод, в яких немає ніяких “Л/ДНР”, вони існують тільки в шовіністській уяві Журавльова та ко.

І, звісно, всі ці хамські випади про порушення українського кордону – привід для посилення персональних санкцій проти кожного російського діяча, який незаконно перетинав кордони України”.

Пропагандисти у студії почали бурхливо коментувати звернення Геращенко і недоречно жартувати на її адресу. Так, Попов заявив, що розгромний пост наблизив зоряний час для української парламентарки, а Журавльов додав, що не може дочекатися, коли Геращенко запросить його до Києва.

Сьогодні отримала два листа. Відповідь на своє звернення до Спеціального представника в ТКГ головуючого в ОБСЄ , Посла…

Gepostet von Iryna Gerashchenko am Montag, 2. Dezember 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини