“У балаклавах і з віночками”: Маруся Звіробій покликала усіх бажаючих на допит до ДБР

“Хочте шоу, буде шоу! За всіх будете одгрібать, особливо за Марченка”, – попередила волонтерка.

Ветеран АТО та відома волонтерка Маруся Звіробій заявила, що поїде на допит до Державного бюро розслідувань у балаклаві – та у компанії усіх бажаючих доєднатися. Про це вона написала у Facebook.

“БУДЕТЕ ОДГРІБАТЬ ЗА ВСІХ!

ДБР запросили на допит в понеділок на 11:00.

Вулиця Симона Петлюри 15. Наша влада нас вчить якою мовою вести діалог і як влаштовувати шоу. Наша влада не знає свого народу, по-перше, він швидко вчиться. По-друге, ШОУ українці іспакон вєков вміли ТАКЕ влаштувати, що не всі камазами добро в Ростов встигали вивозить. Отож, група підтримки боротьби за свободу слова, візьміть отгул на годинки дві-три в понеділок, ДБР прийматиме в українців екзамен, чи правильно ми зрозуміли як саме треба себе вести. Балаклави прівєтствуюцца, ібо на моє питання під час вривання в мою хату, чому ви в балаклавах, мені сказали що їм холодно. Ну штош… я тож так прийду, в мене з майдану лишились тоненькі, а з фронта теплі флісові. Дивіться як там по погоді. Обирайте балаклаву правильно, щоб носи не мерзли! Девочкам прівєцтвуюцца різнобарвні, балаклава з віночком тож харашо. Хєр його знає які знаки вже цім циркачам подавать, аби вони були здатні їх розшифрувати.
***

Балаклава на обличчі це ознака неповаги до своїх співгромадян. Ви, доблєсні служаки, сподіваюсь хоч воювавші???? приходите до мене в балаклавах??? Хіба я вам ворог? А? СБУ??? Ми з вами на фронті всим ділились а ви прийшли як найманці. Не поважаю ДБР. Буду в балаклаві і всіх запрошую. Пішли ви в дупу. Хочте шоу, буде шоу!
За всіх будете одгрібать, особливо за Марченка!
ПиСи

Наступною причиною кримінальної справи очікую “перебування в балаклавє в общєствєнном мєстє!”
***

ЗА РЕПОСТ ВДЯЧНА ЗАВЖДИ! РЕПОСТ ЦЕ СИЛА! )
ВАЖЛИВЕ ДОПОВНЕННЯ! Оголошую місячник здачі дитячої зброї!!! ДБР!!! Взяти з собою на понеділок 11.00
вул.Симона Петлюри 15, на 11 ранку! З пісталєтом ти опасний! Залиш пісталєт спєциалістам Труби!

Я прийду, возможно з пулємьотом малого племінника, якшо він мені його віддасть. Для ДБР і пулємьота не жалко! Там же всі хороші хлопці. Для Альфи можна взять шкарпеток і печивка, аби їм не доводилось підроблять виїздами у проросійських олігархів. Ми своїм бойцам померти з голоду не дамо. Заодно й озброїм. Мож в них пісталєтов дєцких не вистачає. Всім бобра!”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини