“Це 21-річний хлопець, авто якого зіткнулося з машиною Кулеби… Він заслуговує на власну правду і нашу підтримку” – блогер

Український блогер та волонтер Назар Приходько на своїй сторінці у Facebook розповів все, що йому вдалося дізнатися про хлопця, який потрапив в аварію, за участю Миколи Кулеби.

Пов’язане зображення

Користивачі мережі у коментарях підтримали хлопця та побажали йому швидкого одужання:

“Це все, що я зміг нарити шукаючи інформацію про хлопця, який став невільним учасником ДТП, спричиненої уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою 24.11.2019 під Києвом.

З епічного за своєю дурістю та заанґажованістю допису Антона Геращенка про цю ДТП ми знаємо, що хлопцю 21 рік (1998 р.н), він з Гатного Києво-Святошинського району Київської області і звати його “П”… Все.

Оце зображення одразу після ДТП, на якому видно, що у хлопця обличчя в крові – все що я можу вам дати.
Він не винен. Більше того – він ще й везунчик! Здивовані? А уявіть, якщо б на тому перехресті не було б камери спостереження, уявіть, якби я та інші блоґери не встигли викласти відео з камер у Фейсбуці та інших соцмережах і його стерли… Геращенку не довелося б 13 разів переробляти пост. Пацан пішов би винним “тікі так”.

Зараз він у Києво-Святошинській районній лікарні. Думаємо з Другом провідати його. Він заслуговує на власну правду, на суспільний захист і нашу підтримку!
Апдейт: мені написав Друг, який працює адвокатом.Наведу його цитату: “Прочитал в Вашем посте о том, что Вы собираетесь навестить завтра парня, который попал в ДТП. Адвокаты нашего объединения готовы оказать ему квалифицированную юридическую помощь на бесплатной основе – передайте ему это пожалуйста”. У мене НЕЙМОВІРНІ Друзі! І да – збираємось!”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини