AppFood – найфастфудіший заклад у Львові вже незабаром!

Підприємець та ко-фаундер IT компанії Global Tech Makers Рафал Шиманський підготував дещо цікаве для львів’ян та гостей міста цього листопада, адже зовсім скоро свої двері відчинить новий та революційний фастфуд заклад — AppFood.

Здавалося б чим може здивувати черговий фастфуд, тим паче у Львові, де безліч кафе та ресторанів? Але AppFood значно відрізняється від звичного всім формату закладів швидкого харчування. Недарма сам Рафал каже, що він «не еволюціонер, а революціонер», адже засновнику вдалося створити дійсно унікальний продукт на українському ринку.

фастфуд заклад AppFood
Фото ©AppFood

Перше, чим дивує заклад — обслуговування. Слоган компанії «твій смартфон — твій офіціант» яскраво демонструє концепцію майбутнього закладу, адже ваше замовлення приймають ваші ж смартфони. Жодних офіціантів та касирів, жодних непорозумінь та хамства з боку персоналу. AppFood пропонує гостям тільки гарний настрій та смачні страви.

На цьому приємності не закінчуються, адже «фастфуд» заклад AppFood — дійсно фаст.
Погодьтеся, деколи навіть 10–20 хвилин очікування є надто довгими, а їжа вже не здається такою смачною, коли куштуєш її на поспіх. Саме тому AppFood обіцяє нагодувати кожного гостя всього за 3–4 хвилини, або ж залагодити провину приємними бонусами у разі затримки, адже не боїться челенджів.

І про найголовніше для закладу — меню. Новий фастфуд у Львові пропонує різноманіття страв, де ви точно не очікували побачити традиційні польські страви: AppZap (запечений багет з фірмовою начинкою), AppMeat (соковитий шашлик, який маринується в спеціальному розсолі), AppDonut (пухкі солодкі пончики з ягідною начинкою), AppSoup (наваристі супи) та ще декілька цікавих страв, з якими ви вже зараз можете ознайомитися на сайті закладу app-food.com.

До речі, незважаючи на швидкий прогрес та діджиталізацію, на сайті ви також знайдете детальну інструкцію щодо використання додатку AppFood, аби було легше оформити замовлення. Радимо поспішити, адже вже за кілька днів додаток буде доступний для завантаження на Android та IOS.

А вже незабаром AppFood відкриє свої двері перед відвідувачами та чекатиме на вас у Львові за адресою пр. Свободи 1/3, де ви самі переконаєтесь, що заклад такого формату — значний крок, який наближає нас до повної автоматизації та комфортного життя.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини