По гроші у Москву: Софія Ротару поїхала у Росію на заробітки

Софія Ротару приїде в Росію, щоб виступити на новорічному концерті “Пісня року”. Його покажуть 1 і 2 січня 2020 року на каналі “Росія 1”.

Артистка виступить ще на фестивалі “Легенди Ретро FM” 14 грудня. Розглядає пропозиції про виступ на новорічних корпоративах в Москві, пише Прямий.

Гонорар за виступ в цьому році в складе десь $ 50-60 тис. Сюди включені транспортні витрати, проживання і сам концерт. У минулому році Софія Ротару скасувала виступ на “Пісні року” у Москві через військовий стан в Україні.

Софії Ротару виповниться 72 роки. Вона народилася 1947-го в селі на Буковині. З дитинства любила співати. У 15 років вперше виступила на районному пісенному конкурсі та перемогла. Пізніше перемагала вже на обласних і в Києві. 1971-го виконала головну жіночу роль в мюзиклі “Червона рута”. Пісня з цією назвою, написана Володимиром Івасюком, стала її візитівкою. Після успіху для неї створили ансамбль “Червона рута”. 1968-го Ротару одружилася з керівником цього ансамблю Анатолієм Євдокименком. Перший альбом випустила 1974-го, а вже 1988-го отримала звання Народної артистки СРСР.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини