Найстарший чоловік Львова відсвяткував 103-ій День народження

Найстарший чоловік Львова Лібич Михайло Іванович відзначив свої уродини: 14 листопада йому виповнилось 103 роки. Про це повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР.

Уродинника від імені громади Львова привітали представники управління соціального захисту ЛМР та вручили матеріальну допомогу в розмірі 5 тис грн. Також цього місяця відсвяткувала свій ювілей львів’янка Марія Ненашева: 8 листопада їй виповнилось 100 років.

Нагадаємо також, що за традицією тим львів’янам, яким виповнюється по сто років, на День народження, попри одноразову матеріальну допомогу в розмірі 5 тис грн., вручають ще й пам’ятну монету та вітальний лист від імені міського голови. Усім же, хто святкуватиме 101 та більше років, — 5 тис грн. Загалом у 2019 році на виплати одноразової допомоги для львів’ян-довгожителів (31 особа) у бюджеті передбачили 155 тис грн.

Одноразова матеріальна допомога у розмірі 5 тис грн. виплачується відповідно до розпорядження міського голови від 27.12.2018 N 765 «Про надання одноразової матеріальної допомоги особам, яким у 2019 році виповниться 100 і більше років».

До теми: Ніколи не пив і не курив: на Львівщині живе ровесник Сальвадора Далі

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини