“Голосом мартовського кота, у темряві, Зеленський звертається до народу. Так президенти не поступають!” – Марина Ставнійчук

Колишня заступниця глави Адміністрації Президента й ексчлен Венеціанської комісії Марина Ставнійчук в ефірі програми “Народ проти” висловила свою думку щодо закону про ринок землі:

“Народ проти сьогодні.

Пекельна була передача! Жива, жорстка, принципова.

Декілька застережень.

Для нардепів, як публічних осіб та державних діячів вже не має бути спірним питання розмовляти українською , як державною мовою, чи ні. Немає про що сперечатися. Це має бути нормою для публічного простору!

Хочете дома, у приватних розмовах спілкуватися іншими мовами – будь- ласка! Вже досить робити проблеми у мовній сфері! Є Конституція, відповідне законодавство – виконуйте!

Ключове для України питання – питання відкриття обігу землі не може бути ухвалено без широкої фахової дискусііі , знаходження спільної мови у всіх спірних питаннях. Без Земельної доктрини нашої держави . Не може бути без врахування світового і європейського досвіду ! ЄС каже не поспішайте, ЄБР каже відпрацюєте , проведіть діалог- ні! Голосують. Що голосують ? Нікчемний проект , у якому немає головного – механізму обігу, ринку землі. Є породження хаосу і рейдерства, спекуляції !

Бюджет 2020 знову несправедливий, дефіцитний , нереальний, і головне – знову бюджет бідності, а не розвитку…

Говорити про це все без емоцій, без серця я не могла. Не виходить!

Це лише один із епізодів передачі.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини