У Вінниці допомогли врятувати хлопчика, який не дихав: вражаюче відео

Поліція у Вінниці супроводила автомобіль з маленьким хлопчиком до лікарні

У Вінниці патрульні супроводили в лікарню автомобіль, в якому знаходився маленький хлопчик, у якого були проблеми з диханням. Про це повідомляє поліція Вінницької області на своїй сторінці в Facebook, передає РБК-Україна.

Інцидент стався увечері 9 листопада. Поліцейські зупинили чергового порушника на вулиці Соборній, який проїхав дорожній знак. В цей момент до патрульних під’їхав автомобіль, водій якого попросив поліцейських супроводити його в лікарню, тому що в салоні перебувала дитина, яка не дихає.

Патрульні відразу ж сіли в машину і почали супроводжувати автомобіль в обласну дитячу клінічну лікарню. Всю дорогу поліцейські кричали водіям у гучномовець, щоб ті надавали перевагу в русі, однак не всі водії реагували на це.

У Вінниці патрульні супроводили до лікарні автомобіль, в якому допомоги потребував малолітній хлопчик

«Поліція, допоможіть! Дитина не дихає!» – у Вінниці патрульні супроводили до лікарні автомобіль, в якому допомоги потребував малолітній хлопчикЦя подія трапилась 9-го листопада близько 8-ї години вечора. Інспектори патрульної поліції працювали на вулиці Соборній. Якраз зупинили чергового порушника, який проїхав під дорожній знак 3.2 (Рух механічних транспортних засобів заборонено). В цю мить до патрульних звернувся схвильований водій, який проїжджав повз: «Поліція, допоможіть супроводити до лікарні, у нас дитина не дихає!»Патрульні Олександр Джафаров та Микола Сторожук миттю сіли до службового автомобіля та почали супроводжувати автівку до обласної дитячої клінічної лікарні. Всю дорогу інспектори кричали водіям в гучномовець, щоб ті надавали перевагу в русі, однак не всі водії реагували на це відповідно. Все ж інспекторам вдалось супроводити батьків та їх дитину, якій стало зле, до лікарні за 4 хвилини. Лікарі надали необхідну допомогу. Ми не знаємо, в якому зараз стані хлопчик, але щиро бажаємо йому пошвидшого одужання! Водіїв же закликаємо з розумінням ставитись до спецтранспорту та надавати йому дорогу, коли це вкрай необхідно. Від вас може залежати чиєсь життя!#vinpolice #патрульнаполіція

Gepostet von Патрульна поліція Вінницької області am Donnerstag, 14. November 2019

Але поліцейським вдалося супроводжувати авто в лікарню за 4 хвилини і лікарі встигли надати хлопчику необхідну допомогу.

“Ми не знаємо, в якому стані зараз хлопчик, але щиро бажаємо йому швидкого одужання!” – повідомили в поліції.

Також правоохоронці закликали водіїв з розумінням ставитися до спецтранспорту і надавати йому дорогу, коли це вкрай необхідно. Від цього може залежати чиєсь життя.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини