“Справді непереможні”: Перша леді України привітала українських спортсменів із фантастичним виступом на Чемпіонаті світу

Дружина президента Володимира Зеленського, Перша леді України Олена Зеленська на своїй сторінці в Instagram привітала Національну паралімпійську збірну з легкої атлетики з фантастичним виступом на Чемпіонаті світу і висловила своє захоплення:

“Національна паралімпійська збірна з легкої атлетики – творці неможливого!
Топ-5 за кількістю «золота». Загалом – 27 медалей, з яких 11 – золоті, та 24 рекорди!
Це справді той випадок, коли перешкоди – стимул!
Понад 1400 паралімпійців зі 117 країн змагалися на Чемпіонаті світу з легкої атлетики, який 7-15 листопада відбувся в Дубаї, ОАЕ. Україна була представлена 37 спортсменами-паралімпійцями
@ukraineparadeaflympic, пишаємося неймовірно! Справді НЕПЕРЕМОЖНІ!”

View this post on Instagram

Національна паралімпійська збірна з легкої атлетики – творці неможливого! Топ-5 за кількістю «золота». Загалом – 27 медалей, з яких 11 – золоті, та 24 рекорди! Це справді той випадок, коли перешкоди – стимул! Понад 1400 паралімпійців зі 117 країн змагалися на Чемпіонаті світу з легкої атлетики, який 7-15 листопада відбувся в Дубаї, ОАЕ. Україна була представлена 37 спортсменами-паралімпійцями @ukraineparadeaflympic, пишаємося неймовірно! Справді НЕПЕРЕМОЖНІ!

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

До теми: Національна паралімпійська збірна блискуче завершила змагання в Дубаї-2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини