“Пане Володимире, настав час визначатись: Ви – Президент України, чи просто людина Коломойського?” – звернення Руху Ветеранів України

Громадська організація «Рух ветеранів України» звернулася до президента Зеленському з приводу скандального інтерв’ю бізнесмена Ігоря Коломойського.

Про це організація повідомляє на своїй сторінці в Facebook:

“Офіційне звернення Руху Ветеранів України до Президента України!

Пане Володимире, настав час визначатись, адже виникає питання чи Ви – Президент України, чи просто людина Коломойського?
Вчора у інтерв’ю виданню NY Times, Ваш (як Ви неодноразово заявляли) друг Ігор Коломойський зробив заяви, які підпадають під статтю 111 УК «Державна зрада». Закликав до миру з країною-агресором та нашим особистим ворогом російською федерацією та висловлював бажання стати з ними під прапор якогось ”нового Варшавського договору”.

Після виходу цього інтерв’ю пройшло вже достатньо часу. Більше ніж потрібно для реакції людини, яка є патріотом своєї країни, але від Вас жодного слова. Святкуєте прийняття закону про землю?

Це не є прийнятним для ветеранської спільноти та проукраїнського населення нашої Країни.

Зважаючи на вищесказане ми ВИМАГАЄМО від Вас, як від гаранта Конституції:
1. Зробити офіційну заяву щодо заяв І. Коломойського та дати належну оцінку його словам.
2. Доручити відповідним органам розпочати слідство за ст. 111 «Державна зрада» щодо цього випадку.
3. Законодавчо затвердити вектор руху нашої Держави до НАТО та ЄС.

Ми, ветерани російсько-Української війни вважаємо неприпустимим будь які загравання з нашим ворогом та зробимо все, щоб це стало неможливим для будь кого з тих, хто знаходиться на нашій території – Українській землі, незалежно від громадянства та статусу!

Слава Україні!
Слава Нації!”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини