Як підкорити світ та вразити Kickstarter. Досвід EnjoyTheWood

Усе почалось з порожньої стіни та переросло у дещо більше ніж просто бізнес. На сьогодні EnjoyTheWood – це популярний світовий бренд з кількома супер успішними компаніями на KickStarter, розвиненою міжнародною логістикою та великими амбіціями. 

EnjoyTheWood, заснована Ігорем та Мариною Фостенко, почалась, як і все геніальне – зі спонтанного рішення. Під час переїзду до нового офісу Ігору не сподобалася порожня стіна в кімнаті, тому він вирішив її прикрасити. Та не аби як – створив багатошарову дерев’яну мапу світу.

дерев'яна мапа
©EnjoyTheWood

«Коли мапу повісили на стіну, всім сподобалося. Сфотографували і виставили її на сайт, щоб подивитися на реакцію потенційних покупців. На наступний день ми отримали перше замовлення – із США. Так зрозуміли, що є попит, і почали думати про упаковку та логістику», – каже співвласник.

Це було у 2014 році. А уже за 4 роки, розробивши всю документацію та отримавши патент на мапу, EnjoyTheWood розпочала просування на Kickstarter.
Перший проект компанії зібрав понад 100 тисяч доларів (із запланованих – 15 тисяч). Не зупиняючись на досягнутому Фостенки спробували ще одну ідею – дерев’яні мапи міст.

І знову перемога!

дерев'яна мапа
© EnjoyTheWood

Цього року, уже втретє, компанія представляє на Kickstarter свій проект. Оновлена 3D дерев’яна мапа світу (версія 2.0) зроблена з трьох шарів та чотирьох кольорів деревини, має в комплекті дерев’яний настінний компас, літаки та човни, а також нові кнопки з пам’ятками з усього світу.

дерев'яна мапа
©EnjoyTheWood

Початкову мету (мінімум $5000) вдалося перевиконати більш ніж в 100 разів. А мінімум EnjoyTheWood виконали протягом перших 6 годин!

дерев'яна мапа
©EnjoyTheWood

Усі мапи EnjoyTheWood виробляються вручну, використовуючи лазер для вирізання. Принципове питання – використання лише натуральних екологічних матеріалів та найбільш якісної березової фанери.

Три різні розміри. Із вказаними штатами та столицями країн чи без них. Три мови на вибір. Шість кольорових варіантів. Можна навіть докупити кнопки у вигляді літаків, щоб позначати країни, які ви вже відвідали, або прикріплювати фото з відпустки. Мапи EnjoyTheWood – здатні задовольнити саме ваші потреби та стильно доповнити будь-який інтер’єр.

дерев'яна мапа
©EnjoyTheWood

Безумовний плюс мапи – простота у встановленні. Адже вам не потрібні спеціальні інструменти та багато часу, у комплект уже входить двосторонній клей (стрічка) і покрокова інструкція. Зазвичай встановлення мапи займає від 40 до 60 хвилин.

дерев'яна мапа
©EnjoyTheWood

Зараз 70% продукції EnjoyTheWood це експорт, в основному в США. Частину коштів, отриманих на Kickstarter, Ігор вкладає в покупку нових верстатів та оновлення асортименту.

З останніх розробок: дерев’яні окуляри, дитячі іграшки, скриньки, блокноти, тощо.

дерев'яна мапа
©EnjoyTheWood

EnjoyTheWood – це український сімейний бренд, історія якого включає в себе не тільки п’ять років наполегливої ​​роботи, а й сотні тисяч посмішок щасливих володарів продукції.

Замовити продукцію EnjoyTheWood можна тут.
Скористайтесь промокодом prolviv20, щоб отримати знижку при покупці.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини