“Пальма Мерцалова перетворюється на об’єкт для християнських паломників” – львівський блогер

У Львові досі триває реконструкція площі перед головним вокзалом. На  Двірцевій, окрім перекладеної бруківки, архітектори також спроектували розмістити замість пальми Марцелова невелику капличку, каркас якої вже можна побачити.

Це помітив громадський активіст Дем’ян Данилюк і опублікував відповідні світлини у Facebook.

«Року Божого 2019-го. Пальма Мерцалова перетворюється на об’єкт для християнських паломників. Львівська Греко-Католицька Залізниця. Cross your fingers from the Eastern part and have your tickets ready for inspection», – написав Данилюк.

У коментарях під постом колишній головний архітектор Львова Юліан Чаплінський написав коротко: «Таки ставлять… віруючі залізничники».

Додамо, що до відкриття першої частини площі Двірцевої у Львові залишився приблизно місяць. Тоді до залізничного вокзалу має знову поїхати трамвай.

Наразі тут уже замінили підземні комунікації, проклали трамвайні колії, замостили її бруківкою, встановили зупинкові павільйони, а днями на проїжджій частині, де курсуватимуть автобуси, проклали перший шар асфальту. На пішохідній частині посередині площі встановили кілька лавок.

Фото tvoemisto.tv

Другу частину площі, де мають збудувати підземний паркінг та фонтан, мають робити наступного року. Тоді ж проведуть реконструкцію всієї вулиці Чернівецької, середина якої пішохідним променадом вестиме до залізничного вокзалу. Проєкт реконструкції Чернівецької перебуває на експертизі.

Це помітив громадський активіст Дем’ян Данилюк і опублікував пост,на своїй сторінці у Facebook.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини