Чому варто відвідати антицилюлітний масаж?

Целюліт – одне з тих явищ, які дуже сильно турбують людей. Здебільшого, цей підшкірний жир грудкуватої форми з’являється у жінок і суттєво впливає на візуальне сприйняття пропорцій тіла.

Основними причинами виникнення целюліту прийнято вважати:

  • Надлишкову вагу
  • Дегідратацію (нестачу рідини в організмі)
  • Уповільнення базового обміну
  • Порушення режиму
  • Неправильне харчування

Тому, коли дівчина чи жінка дивиться на себе у дзеркало і бачить, що в неї з’явився целюліт, вона неодмінно захоче його позбутися. Але який метод буде найбільш ефективним для цього? Ми пропонуємо вам спробувати антицелюлітний масаж у Львові.

В чому особливість антицелюлітного масажу?

Ця процедура спрямована на те, щоб за допомогою інтенсивних рухів майстра та спеціальних технік прискорити кровотік конкретної ділянки та вивести звідти рідину.
Для початку розглянемо класичний або ручний антицелюлітний масаж. Він починається з того, що майстер обережно починає опрацьовувати проблемну ділянку на тілі, поступово збільшуючи інтенсивність та змінюючи напрямок руху. Така методика, як вже зазначалося раніше, дозволяє прискорити кровотік та створити передумови для виведення рідини. Деякий час ви будете відчувати дискомфорт, але це короткотривалий ефект, який зникне вже після другого відвідування масажного салону.

Як посилити ефект від антицелюлітного масажу?

Якщо ваша програма з усунення целюліту обмежиться лише масажем, результат буде дуже незначний, а через деякий час прогрес взагалі стане непомітним. Антицелюлітний масаж завжди має йти в комплексі з фізичними вправами та збалансованим харчуванням.
Створивши невеличкий дефіцит калорій у щоденному раціоні, у вас виникне невеличкий дефіцит енергії. Саме тоді процес жироспалювання пройде ефективно. Щодо фізичних навантажень, то тут теж все досить просто. Тренування допоможуть прискорити обмін речовин і позбутися зайвої рідини, яка накопичувалася у період низької активності. Якщо у вас низький ступінь целюліту, оптимальними будуть навантаження на рівні двох-трьох тренувань на тиждень при збалансованому харчуванні.

Не ігноруйте проблему – почніть діяти вже зараз

Якщо одного дня ви раптом побачили, що у вас з’явилося кілька зайвих складок на животі або на стегнах, це не привід для паніки. Тепер ви знаєте, що існує схема, яка дозволяє швидко і безболісно позбутися цієї проблеми і надалі підтримувати своє тіло у тонусі. І основною процедурою тут буде саме антицелюлітний масаж. Тому якщо ви готові змінитися, покращити самопочуття і забути про зайві кілограми, пропонуємо вам записатися на сеанс антицелюлітного масажу в спа салоні у Львові Deluxe by Bezvuliak. Наші майстри чудово підготовлені, тому у вас не виникне жодних проблем!

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини