“Застереження для президента Зеленського” – Софія Федина пояснила своє скандальне звернення

Народна депутатка від “ЄС” Софія Федина назвала скандальне відео “застереженням” та реакцією на ставлення президента Зеленського до бійців.

Про це вона сказала в ефірі ток-шоу “Червона лінія з Сергієм Висоцьким” на каналі Еспресо.TV.

“Ми реагували на ситуацію в Золотому та реагували на слова та ставлення президента Зеленського до військовослужбовців і ветеранів. Для мене як для волонтера – це був дуже неприпустимий момент, коли будь-хто, дозволяє собі зверхньо, зневажливо спілкуватися недоречними фразами з нашими захисниками, завдяки кому ми маємо сьогодні українську державу”, – сказала Федина.

Вона сказала, що в зоні бойових дій може статись усе.

“Це було застереження для президента Зеленського, перебуваючи на передовій, там справді є небезпечно. Там дійсно стріляють, дійсно розриваються гранати, там дійсно в людей нерви на межі, там може статися все, що завгодно”, – сказала нардеп.

Нагадаємо, 26 жовтня народний депутат від “Європейської Солідарності” Софія Федина опублікувала у Facebook відеозвернення, де вона разом з волонтеркою Марусею Звіробій критикує манеру спілкування президента Зеленського із добровольцями у Золотому. “Ти там частіше їзди, там тебе підірвуть, хто-небудь там тебе підірве”, – звернулась до Зеленського Звіробій. “Там ненароком може вибухнути граната, там бувають обстріли”, — підхоплює її слова нардеп від “ЄС” Софія Федина.

Справа народного депутата від “Європейської солідарності” Софії Федини, яка розкритикувала спілкування президента Володимира Зеленського з добровольцями, буде розслідуватися Державним бюро розслідувань.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини