Новий обман на касі магазинів: українців попередили про схему

фото ілюстративне
фото ілюстративне

Українцям розповіли про новий обман на касі магазинів. Про те, як персонал супермаркетів “розводить” довірливих покупців, повідали на одному з київських форумів.

Про це пише РБК-Україна.

Новий обман на касі магазинів: українців попередили про схему
До теми: “Загубив гаманець поблизу Стрийського ринку… Не встиг отямитися, як до мене зателефонували з банку…”

Суть розводу, за словами автора, полягає в наступному. Продавець бачить, що покупець взяв багато продуктів, і коли “пробиває”, то починає на деякі продукти вводити коди вручну. Це, каже юзер, робиться для того, щоб нарахувати зайвих продуктів.

У мене була ситуація, коли я купив кілограм картоплі, а мені пробили як кілограм цукерок, при цьому я переплатив близько 40 грн. Звичайно, я не став перевіряти це на касі, тому що у мене було дуже багато продуктів, і банально чек був великим, помітити важко. Одна знайома також скаржилися мені, як у неї в чеку виявилася червона риба, замість курки! Уявляєте, в яких обсягах кожен день обманюють звичайних покупців?” – написав користувач.

Тому, закликав українців автор публікації, будьте завжди уважні і перевіряйте ваші чеки на касі.

До теми: У Львові водії та контролери “розводять” пасажирів у тролейбусах: схема

До речі, користувач мережі також впевнений, що адміністрація магазинів знає про такі витівки своїх співробітників. Більш того, продавців спеціально навчають такого шахрайства.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини