Росіянину, який відлупцював DZIDZIO, загрожує чотири роки в’язниці

Громадянину Росії, який в грудні 2018 року завдав травми співакові Михайлу Хомі, відомому як DZIDZIO, загрожує до чотирьох років в’язниці.

Про це йдеться у повідомленні київської прокуратури, передає UAportal.

“Київська місцева прокуратура № 7 направила в суд обвинувальний акт за обвинуваченням 24-річного громадянина Російської Федерації в нанесенні з хуліганських спонукань тілесних ушкоджень артисту Dzidzio”, – наголошується у повідомленні.

28 грудня 2018 року під час конфлікту, що стався у офісного приміщення на вулиці Вікентія Хвойки на Подолі, зловмисники завдали тілесних ушкоджень DZIDZIO і зникли з місця події.

Хулігани, які завдали тілесних ушкоджень DZIDZIO, були встановлені, ними виявилися громадяни Росії.

Довгий час зловмисники переховувалися від органів досудового розслідування.

Однак за результатами оперативно-розшукових заходів місцезнаходження одного з підозрюваних було встановлено.

На сьогодні обвинувальний акт стосовно зловмисника за ч. 2 ст. 296 КК України направлено до Подільського районного суду Києва для розгляду по суті.

За вчинене йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Решта причетні до скоєння кримінального злочину особи розшукуються.

View this post on Instagram

Я хочу звернутися до всіх і розказати ситуацію, яка вчора сталася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людей неслов’янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком. Вчора я перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята. Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі відміняємо корпоративні виступи у Новорічну ніч. Для мене як для музиканта в першу чергу є важливим мій слух, який я можу втратити.

A post shared by DZIDZIO (@dzidzio) on

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини