“Повинні пройти всі!” Зеленський публічно розніс нардепів через детектор брехні

Президент України Володимир Зеленський закликав усіх членів податкового комітету пройти перевірку на детекторі брехні.

Таку заяву президент зробив у своєму Facebook. За його словами, незважаючи на візит до Японії, він тримає руку на пульсі і “не дасть посіяти розбрат у свою політичну силу”, – пише obozrevatel.

“У курсі всіх подій, тримаю руку на пульсі. Жодна заява, жодна інформаційна операція не проходить повз. І я не допущу, щоб хтось зсередини фракції або ззовні міг кидати тінь на політичну силу, яка отримала мандат більшості від народу України”, – наголосив Зеленський.

Саме тому він закликав усіх членів комітету пройти перевірку на поліграфі.

“Якщо цією перевіркою буде встановлено хоча б найменшу ймовірність того, що хтось із депутатів брав гроші за голосування в комітеті, цими депутатами повинні зайнятися антикорупційні органи. Чесне і неупереджене розслідування має зняти всі питання і відповісти – якими б гіркими вони були.

Так само вважаю за необхідне вчинити і щодо депутата, який вів сумнівну переписку з “вирішення питань”. І якщо підозри справдяться – ми з такими депутатами попрощаємося”, – сказав Зеленський.

Він також додав, що перевірка на поліграфі – простий і прозорий механізм. “А тому – набагато кращий, ніж з’ясування взаємин через соціальні мережі і телеграм-канали. Ми йшли на вибори під гаслом “Зробимо це разом!” Я вірив і продовжую вірити в кожне слово з цього гасла. Разом – то разом. Разом робити, разом відповідати. Не намагаючись бути святішим за інших”, – підсумував Володимир Зеленський.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини