“Звідки беруться такі українські “діячі”? Де вони жували соплі попередні 5 років?” – Ігор Кондратюк

Голова парламентського комітету з зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко хоче заборонити українським делегаціям вживати термін “збройна агресія РФ проти України”, щоб не ображати державу-агресора.

“Нам нескладно рекомендувати українським делегаціям не вживати термін “збройна агресія РФ проти України” у документах та проектах рішень. Зовсім нескладно. Як, втім, Росії нескладно повернути Україні всіх полонених, затримані військові судна, виконати рішення міжнародного суду про скасування рішення про заборону діяльності Меджлісу і допустити на територію Криму постійну моніторингову місію ОБСЄ. Ми ж готові до компромісів” – заявив Яременко

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк на своїй сторінці у Fecrbook прокоментував заяву “Слуги народу” Богдана Яременка:

“Невизнання злочинця злочинцем заохочує його до нових злочинів. Жаль, Б.Яременко про це не знає/не чув/не читав/не вчив. Звідки беруться такі українські “діячі”? Де вони жували соплі попередні 5 років? P.S. Мені кажуть/пишуть: “Критикувати – легше”. А я кажу: легше – не думати, а робити дурниці!”

Невизнання злочинця злочинцем заохочує його до нових злочинів. Жаль, Б.Яременко про це не знає/не чув/не читав/не вчив….

Gepostet von Igor Kondratiuk am Samstag, 19. Oktober 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини