Куди піти на побачення у Львові?

За матеріалами CF.UA
strong>У хвилюванні за майбутнє побачення важливо не забути обрати правильне місце з романтичною атмосферою та, звісно, якісною та смачною кухнею. Ми пропонуємо підбірку закладів, де можна розслабитися та провести приємний вечір в компанії коханої людини

Ресторан Muscat, пл. Галицька, 7


Перше побачення чи річниця весілля – команда ресторану Muscat докладе усіх зусиль, щоб зробити цей день особливим. Для початку пропонуємо спробувати салат з вугрем, запеченим у соусі Унагі. Цікаве поєднання інгредієнтів салату робить його надзвичайно витонченим, легким та корисним. Як продовження, зверніть увагу на рібай Black Angus – соковитий стейк у рекомендованій прожарці Medium Rare. Вечерю чудово доповнить пляшка іспанського червоного сухого вина Urbina Reserva 2001 року.

Адреса та контакти ресторан Muscat в нашому каталозі.

Ресторан 36По, пл. Ринок, 36

Тисячі яскравих квітів, сотні соковито-зелених рослин, сонячні тераси, акваріум небесного кольору – це все місця щасливих та закоханих людей. Ідеальні локації для побачення чекають на вас у «36По». Можна запрошувати свою кохану половинку, кожного разу бронюючи столик на іншому поверсі, адже їхній інтер’єр між собою кардинально відрізняється. Ви будете у захваті від отриманих емоцій, а ваше побачення закарбується у серці назавжди.

Адреса та контакти ресторану 36По в нашому каталозі

Гастропаб Dr. Ink, вул. Я. Жижки, 7

Затишний гастробар Dr. Ink на тихій вулиці Яна Жижки чудово підходить для романтичних побачень при свічках. Оновлене меню та розширена винна карта, а також авторські коктейлі задовільнять будь-які смаки та вподобання. Радимо обрати вечір для зустрічі з дорогою людиною і насолодитися келихом вина в поєднанні з легким салатом з яловичиною, свининою з пікантиним сиром горгонзола чи сирною дошкою на двох.

Зверніть увагу: будь-який коктейль, замовлений у середу подвоюється. Замовляєте один — отримуєте два.

Адреса та контакти гастробару Dr. Ink food&drink в нашому каталозі

Ресторан «На мангал», пр. Т.Шевченка, 25

«На Мангал Steak House» – ідеальне місце для побачень. Саме тут ви зі своєю половинкою зможете насолодитись компанією один одного у затишній атмосфері, смакуючи соковитим м’ясом з мангалу. Доповнивши свою вечерю келихом червоного вина, ви зробите це побачення незабутнім. Пропонуємо спробувати стейк «Нью-Йорк» та поєднати його з вишуканим червоним вином «Барон де Лірондо».

Адреса та контакти ресторану «На мангал» в нашому каталозі

Бар «Перша у Львові наливкарня», вул. Братів Рогатинців, 37

Плануєте романтичний вечір та хочете спробувати щось цікаве? Завітайте у «Наливкарню» та оберіть коктейль до смаку: щось м’яке ягідне та вершкове чи, можливо, міцне і пристрасне. Гастрономічним доповненням до будь-якого варіанту, який ви оберете, будуть різноманітні закуски: сирні, фруктові чи м’ясні (від 18 грн).

Адреса та контакти бару «Перша у Львові Наливкарня» в нашому каталозі

Кондитерська Cabinet. Lviv, вул. Винниченка, 12

Сховатися від непогоди за теплим чаєм чи вином і десертом з коханою людиною – кондитерська Cabinet.Lviv ідеально підійде для побачення в осінній вечір. Вишукані сучасні десерти, вражаючий інтер’єр із тисячами старовинних книжок, комфортні меблі – усе у Cabinet.Lviv налаштовує на романтичний вечір зі своєю половинкою.

Ресторація «Фляшка Кляйна», пр. Свободи, 25

«Фляшка Кляйна» – заклад, що гармонійно поєднує в собі широкий вибір алкогольних напоїв та коктейлів, німецьку кухню з яскравою оригінальною подачею та автентичну атмосферу. Інтер’єр закладу виконаний у стилі початку 20-го століття у темних кольорах та з дерев’яними меблями. Усе це допоможе зробити важливе побачення пам’ятним. У меню зверніть увагу на м’ясні страви – наявністю вибору та смаком ви точно залишитесь задоволені.

Зверніть увагу: ресторан працює в партнерстві з магазином «Світ напоїв», тому тут діє послуга cork fee: тобто ви можете придбати пляшку алкоголю за ціною магазину і випити (за символічну доплату).

Адреса та контакти ресторану «Фляшка Кляйна» в нашому каталозі

Кафе Doner&Burger, пл. Соборна, 17

Бургери, донери та піца на побаченні? А чому б і ні. Doner&Burger влаштує вам особливу кулінарну мандрівку, і для цього навіть не потрібно залишати центр міста та витрачати всі заощадження. У закладі можна познайомитися з традиційними стравами турецької кухні: і різноманітні «човники»-піде, лахмаджун на вибір, різноманітні донери та шаурма. Чудово смакуватимуть авторські бургери, булочки для яких печуть тут, у власній печі, кожен з яких подається із хрумкою картоплею фрі та соусами. Також тут можна скуштувати фісташкову пахлаву з чаєм, завареним за рецептом бабці із м’яти, з додаванням троянди, гвоздики, кардамону, анісу, кориці та імбиру. Затишний інтер’єр з авторськими розписами на стінах та подушками-гобеленами зі східним колоритом доповнить враження і стане чудовим фоном для фотографій на пам’ять.

Адреса та контакти ресторану Doner&Burger в нашому каталозі

Винотека Cafe 1, пл. Катедральна, 5

Заклад, що входить до спільноти доброго смаку Kumpel Group, розташований у провулку з захоплюючим видом на Катедральний собор та старовинну каплицю Боїмів. Інтер’єр закладу облаштований під затишну богемну квартиру 20-х років минулого століття з приглушеним світлом, що створює атмосферу інтимності та спокою. Широкий вибір різноманітних вин, страви європейської та традиційної галицької кухні, фірмові десерти відповідатимуть за гастрономічну частину вашого вечора.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини