11 ресторанів з терасами, з яких видно дахи старого Львова

11 ресторанів з терасами, з яких видно дахи старого Львова
11 ресторанів з терасами, з яких видно дахи старого Львова

Львовом можна милуватись, просто гуляючи його вулицями. А можна піднятись трохи вище і побачити краєвиди, від яких захоплює подих.

Де можна поєднати два приємні заняття: помилуватись дахами і панорамами старого Львова та смачно поїсти.

Ексклюзив-кафе «Фотель»

Ексклюзив-кафе «Фотель» - ресторани з терасами старого Львова

Ексклюзив кафе «Фотель» – затишне кафе в самому центрі Львова. Затишне місце для всієї родини. Неймовірний панорамний вид з вікна в поєднанні зі смачними стравами української та європейської кухні. Тут вас чекає сучасне оформлення та декорування страв, ресторанна подача, вишукані десерти та широка алкогольна карта.

Локація: вул.Шпитальна, 1 (5-й поверх ТЦ «Магнус»).

Час роботи: щодня з 10:00 до 23:00.

Тераса ресторану «Валентіно»

Тераса ресторану «Валентіно»
Ресторан Валентино розташований в будинку-пам’ятці архітектури, в самому центрі міста, поряд з Площею Ринок. Старовинні цегельні стелі у поєднанні з розкішними венеціанськими люстрами, затишні дивани, м’які килими, старовинні фрески – все це створює атмосферу затишку, спокою і теплоти.

Гостей можуть запросити в маленький і затишний VIP-зал, а комусь може припасти до душі зал під скляним дахом, в якому відчуваєш себе як в райському саду, насолоджуючись великою кількістю світла і зелені, особливо якщо по даху тарабанить львівський дощ. Увечері Валентино зачаровує своїх гостей романтичним настроєм, тихою грою піаніста, теплим горінням свічок.

Не забули в Валентино і про найменших. Для них розроблене спеціальне меню: до їх послуг дитяча кімната. Поза сумнівом, приємним доповненням до вищеназваних переваг закладу стане паркування, що охороняється, і безкоштовний WI-FI.

Локація: вул. Князя Романа, 20 (ще одни вхід – із паралельної вулиці через ресторан «Велентіно», що на вул. Нижанківського, 20).

Час роботи: щодня з 7:00 до 23:00.

Тераса на даху готелю «Швейцарський»

Час роботи: 12:00 – 23:00, вул. Кн. Романа, 20. Ще одни вхід – з паралельної вулиці через ресторан «Велентино», вул. Нижанківського, 20. Тераса дворівнева.

Тераса на даху готелю «Швейцарський» - ресторани з терасами старого Львова

До теми: Найкращі ресторани Львова

Тераса на даху пивної ресторації «Кумпель»

Час роботи: 11:00 – 24:00, просп. Чорновола, 2б.

Тераса на даху пивної ресторації «Кумпель»
Пивна ресторація на проспекті Чорновола – уже другий і, можливо, не останній ресторан під брендом «Кумпель». Як і перший заклад, на вулиці Винниченка, Пивна ресторація належить до тих ресторанів Львова, які на перше місце ставлять смак їжі та напоїв, класичний підхід до обслуговування та підтримку галицьких традицій.

Тут галицька кухня отримує додатковий простір для розвитку, адже частина страв відрізняється від тих, які є у «Кумпелі» на Винниченка.

Тераса пивної ресторації «Кумпель»

Так само і з пивом: якщо елі тут ті ж, які подають у першому «Кумпелі», то «Галицьке світле» і «Галицьке пшеничне» – сорти, розроблені на основі давніх рецептур пивоварів Львова саме для нового ресторану.

Локація: проспект Чорновола, 2б.

Час роботи: щодня з 11.00 до 24.00.

Бар «Панорама» на останньому поверсі готелю «Дністер»

Бар «Панорама» на останньому поверсі готелю «Дністер»

Ресторан «Дністер» – це прекрасний вибір як для романтичної вечері, так і для корпоративного фуршету чи вишуканого банкету. Ресторан може одночасно прийняти до 250 гостей та має два зали: Центральний та Львівський. Тут можна провести не тільки святковий банкет, а й семінар чи конференцію.

Ресторан «Дністер”© VIRTUAL.ua

Бар Панорама, що знаходиться на 9 поверсі, запрошує гостей насолодитись не тільки запашною кавою, а й чарівним краєвидом Старого Міста, що відкривається з його вікон. До кави тут запропонують смачні тістечка власного приготування, від яких неможливо відмовитися.

Локація: вул. Матейка, 6.

Час роботи: будні дні 15:00-23:00, вихідні 12:00-01:00.

Тераса на даху ресторації-музею «Гасова лямпа»

ресторани з терасами старого Львова

Ця кнайпа є першою в Україні музеєм-ресторацією, адже тут зібрана велика колекція гасових лямп, які були винайдені у Львові у 1853 році, тому відвідувачі закладу можуть не лише смачно поїсти чи випити живого пива, а й більше дізнатись про історію цих ламп.

Тераса на даху ресторації-музею «Гасова лямпа»
З тераси на 3 поверсі, відкривається приємний краєвид на львівські дахи.

Локація: вул. Вірменська, 20.

Час роботи: щодня з 10:00 до 02

Ресторан «Terrazza» готелю «Сент Федер»

Ресторан “Terrazza”
Ресторан “Terrazza” – Ресторани з терасами, з яких видно дахи старого Львова

Ресторан «Terrazza» гостинно запрошує львів’ян відвідати оглядову терасу та скуштувати страви італійської, французької та середземноморської кухні.

Ресторан «Terrazza» готелю «Сент Федер»

До теми: У чому “Сіль”: які львівські ресторани увійшли до фіналу престижної кулінарної премії

Ресторан Львова ідеально підійде, як для романтичної вечері закоханих, так і для зустрічі старих друзів. Ресторан «Terrazza» приймає замовлення на проведення банкетів, фуршетів, весіль, святкових, та корпоративних вечорів до 45 осіб.

ресторани з терасами старого Львова

Для зручності відвідувачів, ми зможемо запропонувати парковку та безкоштовний Wi-Fi.

Локація: пл. Звенигородська, 3.

Час роботи: вт-нд 12:00-23:00, пн. 13:00-23:00.

Тераса на даху ресторану «Дім легенд»

Тераса на даху ресторану «Дім легенд»

Кнайпа Дім легенд, осередок охорони всіх львівських легенд: час, бруківка, леви, погода… Їжа з п’єцу, домашні смаколики, власні настоянки та ґудзики на щастя….Семиповерховий ресторан, де кожна кімната – берегиня певної львівської легенди.

Тераса на даху ресторану «Дім легенд»

В кількаповерховій кнайпі можна порахувати львівську бруківку, побачити підземну річку Полтву через веб-камеру чи послухати «храп мера». Завершується кнайпа невеликою літньою терасою із пам’ятником сажотрусові та припаркованим автомобілем.

 Гастрономічний бар «Дім легенд»

Локація: вул. Староєврейська, 48.

Час роботи: будні дні 10:00 – 00:00, вихідні дні 10:00 – 02:00.

Ресторан на останньому поверсі готелю «Панорама»

Тераса ресторану «Панорама»
Ресторани з терасами, з яких видно дахи старого Львова

В новаторському інтер’єрі ресторану переважає пастельна гама тонів в поєднанні з темним деревом. Великі вікна на терасі дозволяють навіть в холодну пору року насолоджуватися неповторними пейзажами центру міста.

Ресторан на останньому поверсі готелю «Панорама»

Сьогодні наш ресторан це не тільки розкішний дизайн, але й новий напрямок – «Josper bar&restaurant». Нове меню ресторану – це поєднання середземноморської та європейської кухні і страв, приготованих в іспанській печі «Josper».

Основа меню – легкі салати, освіжаючі супи, страви, приготовані на деревному вугіллі в іспанській печі «Josper», а також вишукані страви з риби та м’яса, легкі десерти від шеф-кухаря Гінтса Осіса.

Локація: пр. Свободи, 45.

Час роботи: щодня з 07.00 до 01.00.

Тераса на даху готелю «Леополіс»

ресторани з терасами старого Львова

Вишукана, ексклюзивна та захована від сторонніх очей тераса на даху готелю «Леополіс» — найексклюзивніше місце для вечері у всьому Львові. Лише чотири столики з унікальним видом на місто, легка музика та витончений сервіс створюють атмосферу елегантної приватності.

Локація: вулиця Театральна, 16.

Час роботи: щодня з 18:00 до 23:00.

Тераса ресторану «PartyFon»

ресторани з терасами старого Львова

Rooftop restaurant & club «PartyFon» працює в унікальному форматі: вдень – це розкішний ресторан із приголомшливим інтер’єром та авторською кухнею,елегантність та розкішна панорама міста Лева, вночі – це яскравий клуб із цікавими програмами щотижня.

PartyFon
Ресторани з терасами, з яких видно дахи старого Львова

Ніч для дівчат із дегустацією коктейлів, запальні тематичні вечірки за участі найрізноманітніших гостей, неповторний музичний супровід. І це ще не все. Найвибагливіших гурманів смаку та розваг здатні задовольнити майстри своєї справи у «PartyFon».

PartyFon, пл. Соборна, 14

Локація: площа Соборна, 14. (8-й поверх ТЦ «Роксоляна»).

Час роботи: будні дні 12:00-23:00, вихідні дні 12:00 до 02:00.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини