В українців погіршилося ставлення до Зеленського, Гончарука та Разумкова — опитування КМІС

April 21, 2019 - Kiev, Kiev, Ukraine - Ukrainian comic actor and presidential candidate Volodymyr Zelensky is seen speaking during a press conference at his campaign headquarters in Kiev. .The second round of presidential elections was held on April 21, 2019. (Credit Image: © Pavlo Gonchar/SOPA Images via ZUMA Wire)

За останній місяць в українців погіршилося ставлення до президента Володимира Зеленського, прем’єр-міністра Олексія Гончарука та спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, передає Громадське.

У жовтні зменшилась кількість тих, хто позитивно ставить до президента Зеленського — 66% (73% у вересні), прем’єр-міністра Гончарука — 10% (17% у вересні) та спікера парламенту Разумкова — 27% (33% у вересні).

Водночас до п’ятого президента України Петра Порошенка негативно ставляться 65% українців, до лідерки партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко — 36% та співголови «Опозиційної платформи — за життя» Юрія Бойка — 33%.

64% опитаних схвалюють дії та заяви президента Володимира Зеленського у вересні та жовтні цього року, 51% респондентів схвалюють дії уряду за цей же період, а 53% схвалюють дії Верховної Ради.

Кожен десятий українець не чув про протести 1-2 жовтня після підписання «формули Штайнмаєра», що відбувались у Києві та інших містах України. 22% респондентів сказали, що вони мало знають про вимоги протестувальників.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини