“Чи пам’ятає шановний пан Президент ФРН, коли відбулися перші демократичні вибори в Західній Німеччині?” – Марчук – Штайнмайєру

Український політик нагадав німецькому про те, коли пройшли перші вибори в ФРН після другої світової війни.

Президенту Німеччини Франку-Вальтеру Штайнмайєру варто вимагати доповідь у зовнішньої розвідки країни про війну в Україні, щоб зрозуміти, скільки часу буде потрібно на реалізацію його “формули”.

Про це написав у Facebook колишній представник України в Тристоронній контактній групі, політик Євген Марчук.

Марчук нагадав Штайнмайєру, що перші вибори в ФРН відбулися тільки через чотири роки після закінчення Другої світової війни, і висловив упевненість в тому, що президент Німеччини знає, чому на їх підготовку треба було стільки часу.

“У зв’язку з цим у мене питання до досвідченого європейського політика пана Штайнмайєра – Ви дійсно призабули, що на початку необхідно було всеосяжне припинення вогню, глибока демілітаризація, демократизація суспільного життя, а тільки потім-потім істинно демократичні вибори? Я вже не кажу про Нюрнберзький (або тепер Гаазький) трибунал “, – написав Марчук.

Український політик порадив Штайнмайєру звернутися до зовнішньої розвідки Німеччини, щоб зрозуміти, що в Україні йде війна з Росією, яку РФ намагається представити як внутрішній конфлікт.

“Може керівники зовнішньої розвідки вашої країни, які знають реалії нашої п’ятирічної війни з Росією, підкажуть, що вам потрібно зробити з цієї вашої” формулою “, резюмував Марчук.

У меня вопрос к господину Вальтеру Штайнмайеру.Помнит ли уважаемый господин Президент ФРГ, когда состоялись…

Gepostet von Yevgenij Marchuk am Freitag, 11. Oktober 2019

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини