“Чому я не вірю Зеленському. Володимир Олександрович, для вас буде російською… Я вірю в Україну, а не президентам” – волонтерка

Медик Майдану і волонтер, українка Ірина Солошенко на своїй сторінці у Facebook розповіла, чому вона не вірить Президенту України Володимиру Зеленському:

“Володимир Олександрович, для вас російською.
По пунктах.
1. Ви боїтеся українців. Боїтеся нас. Не малоросів, не олігархів, ви боїтеся нас. Тих, хто вже пройшов 2 Майдану і війну.
Це і ваш екскорт, і страх вийти на прес-конференцію ,.
2. Ви частина олігархічної системи України. Ви годувалися з їх рук весь цей час. Ви такий же. У вас та ж система координат – будинки, тачки, офшори, понти.
3. Ви вірите путіну, і це мене, українку, ображає, путін бреше завжди. Коли путін говорив, що в Криму іхтамнет – він брехав, коли путін обіцяв “зелений коридор” в Іловайську – він брехав. Коли путін не визнавав своїх кадрових офіцерів, спійманих на нашій території – він брехав. путін угробив Росію і тепер це федеральні вотчини. путін угробив Придністров’ю, Осетію, Чечню. Він підривав будинки в Москві. Він – це реанімована система нквд. І ви йому вірите? І закликаєте повірити вам?
Ми ще не вижили з розуму. Вибачте.
4. Виходьте з рекламних роликів. Стоп. Цей жанр ви вже вбили:
– Не вірю.
Голосом Станіславського починають говорити не тільки ті, хто вас не підтримував на виборах, а й думаюча частина ваших симпатиків.
Ви ніколи не запитували у ваших радників звідки взялися ваші горезвісні 73%? Не цікаво? Відкрию секрет. Це в основі своїй ті, хто голосував на минулих виборах за Порошенко. Ага. Ось таке послідовне населення. Воно завжди вірить. Тоді воно повірило в можливість закінчити АТО за 2 тижні (без втручання Росії так і було б). Тепер в ваш міфічний світ.
5. Світ. Світ – це війна, а війна – це мир. Ви нас поселяється в світи Оруелла. Сподіваюся ви його читали. Путіну в принципі зараз все одно чим закінчиться нормандський формат. Приймете ви умови його чи ні. Він уже виграв. Ви граєте в його гру. Якщо ви умови виборів і автономії донбасу приймете – ви відкрили ящик Пандори. Ви даєте карт-бланш тим, хто взяв зброю в руки і вбивав. Ви легітімізіруете (не надто складне слово?) Злочинців.
6. Ви даєте гарантії безпеки людям, яких прирікаєте жити в сірій зоні після відведення наших військ? Чим ви це гарантуєте? А я підкажу одну гарантію. Ви_же_отец як ми почули на брифінгу. Ну так їдьте з сім’єю в Золоте або Петровське, в Піски теж можна – майже курорт. На крайній випадок у Водяне. І гарантуйте особистою присутністю.
7. Про Проплачений Майдан.
Ялинки-палиці. Так я ще не витратила ті наркотики, якими були наколоті апельсинки під час Помаранчевої революції.
Мене задовбали ці ідіотські ритми життя в цій країні. Майдан-якісь досягнення-відкат назад-ідіотський вибір без вибору-Майдан. І кожен раз ціна Майдану зростає. І я це знаю особисто. І я не хочу йти на Майдан. Це ви мене туди виводите.
8. Світ.
Я дружина військового, яка чекала чоловіка з війни. Я волонтер, яка бувала на війні. Я хочу миру, більше вас. Ви вдало пропетляли повістку і борг Батьківщині. Ми – його заплатили. Ви можете зрозуміти, що виходять на Майдан зараз ті, хто хоче миру по-справжньому? Хто воював, ховав, лікував рани на тілі і в душі? Але ви не дасте мир України. Ви її розколете зсередини.
9. Тут би вас пошкодувати. Але ні. Ви це вибрали самі. Ваше марнославство погубить не тільки вас (на що чесно наплювати). Воно погубить Україну. Воно може погубити, але ми будемо дуже старатися, щоб ви вчасно прокинулися з тієї казки, яку вам на вушко нашіптують.
Вірте нам, ні путиіу, ні Меркель і Макрону, ні Трампу, ні ІВК, який для України не менша проблема, ніж путин.
Просто вірте нам. Увімкніть фільм “Висота Жовтневий” і дивіться не відвертаючись. Ось ці люди, з фанерними щитами проти куль вирішують долю України, завжди, коли політики стають владою і не чують українців. Так це біг по колу. На якомусь колі історії ми вирвемося з цього кола. У цей я вірю. Тому-що я вірю в Україну, а не президентам.
На фото “мирна” Мар’їнка 2015 року, в яку ми возили їжу населенню, після того як “повстанці” мирно хотіли бути почутими.
П.С. Тут в тексті є і помарки, і ошіПкі, і очепятки. І мені було важко прибрати весь мат, на якому я думаю останній час. Але я намагаюся донести до всіх до нас, на порозі чого ми всі стоїмо.”

Почему я не верю Зеленскому.Владимир Александрович, для вас на русском.По пунктам.1. Вы боитесь украинцев. Боитесь…

Gepostet von Ірина Солошенко am Donnerstag, 3. Oktober 2019

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини