На Сихові запрацював TruCam – перші результати вражають

Від понеділка 30 вересня, на проспекті Червоної Калини патрульні поліцейські почали вимірювати швидкість автомобілів пристроєм TruCam.

Про їхню роботу водіїв попереджають встановлені нещодавно знаки. Впродовж дня поліцейські вставали у різних місцях цієї ділянки і винесли 23 постанови на пoрушників швидкісного режиму в межах населеного пункту, – пише lviv1256.

Рекордсменом першого дня на Сихові став водій на позашляховику. Вимірювач швидкості зафіксував рух автомобіля Toyota Land Cruiser – 100 км/год. Пoрушник має сплатити штрaф 255 гривень.

Менш ніж за тиждень вимірювати швидкість почнуть і на вулиці Стрийській.

Загалом, за понеділок патрульні Львівської області винесли 123 постанови на пoрушників швидкісного режиму, окрім Сихова, на автодорогах Київ-Чоп, Львів-Шегині та Львів-Краковець.

Нагадаємо, радари для фіксації порушень швидкісного режиму повернули 8 жовтня 2018-го після чотирирічної перерви. Ці пристрої створили фахівці американського NASA. Вони дозволяють вимірювати швидкість лазерним променем на відстані до 1200 м, швидкість його роботи 3 фотокадри на секунду. Прилади також оснащені GPS, тобто можуть точно фіксувати координати. У травні патрульні поліцейські почали фіксувати пoрушників приладами TruCam на дорогах Львова. Першими вулицями міста, де почали застосовувати TruCam, стали Княгині Ольги, Городоцька, Шевченка та проспект Чорновола.

Максимальна дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 кілометрів на годину. За перевищення швидкості на понад 20 кілометрів штрaф становить 255 гривень.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини