“У нас є речник з цього приводу”- Порошенко іронічно прокоментував повідомлення про “грудневий путч”

П’ятий президент України Петро Порошенко сказав, що інформацію про грудневий “путч” повідомить Єлизавета Богуцька (нардепка від “Слуги народу”, яка і стала джерелом інформації про те, що Порошенко ніби-то готує “путч”).

Про це він розповів під час інтерв’ю “5 каналу”, – повідомляє ТСН

“У нас є речник з цього приводу, Ліза Богуцька. Вона заздалегідь повідомить, коли буде путч і єдине що, що зараз збирається петиція, я з подивом це побачив на сайті Офісу президента, що є необхідність пересунути путч з грудня на жовтень”,
– сказав Порошенко.

Він також іронічно додав, що “вона виконує те надзвичайно важливе завдання щодо організаційного комітету путчу і вона своєчасно і заздалегідь повідомить щодо заходів по організації”.

Нагадаємо, під час першого засідання Верховної Ради 9-го скликання 29 серпня ЗМІ підгледіли листування у месенджері нардепки від “Слуги народу” Лізи Богуцької.

Журналісти видання “Страна” опублікували фото з повідомленням народної депутатки Лізи Богуцької. Вона написала, що міністра внутрішніх справ Арсена Авакова збираються залишити у новому уряді через те, що “Порошенко готує путч”. Адресувалося повідомлення користувачці Facebook з іменем Olena, хто вона – невідомо.

“Лєночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати – ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність. але залишимо міністра МВС. Я засмучена дуже, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч”, – написала Єлизавета Богуцька фото: Страна

До теми:

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини