Під Києвом невідомі спалили будинок Валерії Гонтаревої

У будинок кинули пляшку із запальною сумішшю.

Колишня очільниця Національного банку України Валерія

Гонтарева повідомила, що її будинок під Києвом спалили невідомі. Про це вона розповіла виданню ТСН.ua.

“Мій будинок спалили вночі. Кинули пляшки із запальною сумішшю і будинок почав горіти. Охоронець викликав поліцію і пожежників, вони до сих пір там”, – розповіла вона.

За її словами, вона зараз пребуває у Лондоні. “Поліція знімає інформацію з вуличних камер, кажуть, що в той проміжок часу було зафіксовано близько 4 автомобілів”, –  уточнила Гонтарева.

За її словами, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю. Гонтарева додала, що під час пожежі в будинку нікого не було. Ніхто не постраждав.

“Наш будинок під Києвом у селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть згасити. Це вже повне і остаточне беззаконня! Я не знаю куди мені звертатися, терор триває!”, — повідомила вона виданню theБабель.

Нагадаємо, наприкінці серпня

У Лондоні автівка збила Гонтареву. Вона не виключає реалізації погроз
Валерію Гонтареву на пішохідному переході в Лондоні збив автомобіль. Ексчиновниця отримала переломи кісток стопи і перебуває у лікарні.

Після цього Печерський районний суд Києва дозволив Державному бюро розслідувань України застосувати до Гонтаревої силовий привід на допит. Ексглава НБУ фігурує у кримінальному провадженні, відкритому 31 липня 2019 року “за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами правління Національного банку України, які діяли з метою одержання неправомірної вигоди”.

https://t.me/TCH_channel/5785

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини