“Розкажіть, нарешті людині, що займає пост президента України, що збирати яблука – не соромно” – блогер

На думку блогера, дурна мова Володимира Зеленського про втрату гідності через збирання яблук – плювок в обличчя всім людям робітничих професій.

Як передає replyua.net, популярний блогер Сергій Марченко в своєму блозі пише про те, що на форумі YES-2019 президент Зеленський розповів байку про якийсь кандидата наук, вимушеному збирати за кордоном яблука, щоб виживати. А потім сказав про нього дослівно: «в боротьбі з бідністю втрачає власну гідність».

Сергій Марченко пише, він би хотів, щоб розповіли, нарешті людині, що займає пост президента України, що збирати яблука – не соромно. Будь-яка праця, навіть некваліфіковану, заслуговує на повагу.

На думку блогера, дурна мова Володимира Зеленського про втрату гідності через збирання яблук – плювок в обличчя всім людям робітничих професій. «Ви вже вибачте, ваше благородіє, але збирають яблука, підмітають вулиці, що ведуть автобуси набагато більше, ніж кандидатів наук і президентів. Що їм тепер, харакірі зробити від такого безчестя? », – написав Марченко.

Джерело: BBCCCNN

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини