“Подивилася українську зустріч на українському каналі. Люди зустрічають людей. Президент обнімає, тисне руку кожному…” – росіянка

Російська журналістка Олена Риковцева на своїй сторінці у Facebook поділилася враженнями від обміну полоненими між Росією та Україною.

Особливо її вразило, як зустрічали своїх бранців в Україні:

“І все. Це вже ридма. Тепер подивилася українську зустріч з українським каналом. Люди. Люди. Люди. Люди зустрічають людей. Журналіст знає ім’я кожного, хто виходить з літака. Президент обіймає, тисне руку кожному. І чекає наступного. З такою дитячою щасливою посмішкою. І це ще якось можна було перенести без сліз. Але коли вийшов Сенцов, і його теж зустрів Зеленський, і потім той побачив доньку, і вони зрослися надовго-надовго, і ніяк не могли відірватися один від іншого, і цей президент, він делікатно намагався не дивитися в їхній бік, і він дуже старався не плакати, бо треба ж було зустрічати наступного, радіти наступному! Я не знаю, як йому вдалося стриматися, я ось зламалася, коли побачила Сенцова з донькою…”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини