“Сьогодні ранок для нашої сім’ї особливий. Кирилл… вчитиметься жити в країні змін” – Олена Зеленська написала зворушливий пост

«Сьогодні ранок для нашої сім’ї особливий», – написала в Instagram дружина президента Олена Зеленська

Син президента Володимира Зеленського цього року вперше пішов до школи.

Про це у своїй сторінці Instagram повідомила дружина президента Олена Зеленська, – інформує Главком

«Сьогодні ранок для нашої сім’ї особливий. Наш син Кирил тепер першокласник. Сьогодні він уперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку й однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще – бешкетуватуватиме, поїде в перші подорожі без батьків, загартовуватиме характер і ставатиме відповідальним», – написала перша леді.

Вона зауважила, що Кирил «не лише засвоюватиме шкільну програму, а й вчитиметься жити в країні змін».

«Наші діти – покоління майбутнього. Вони не знають, що таке радянські обмеження та безглузде завчання. Віримо, що вони полюблять школу і вчитимуться охоче. А потім оберуть професію за покликом серця і зроблять багато корисного для нашої країни. Ми хочемо пишатися нашими дітьми – і Сашею, і Кирилом. І знаємо, що школа закладе основи їхнього дорослого життя. І майбутнього України», – підкреслила Олена Зеленська.

View this post on Instagram

Сьогодні ранок для нашої сім’ї особливий. Букварик, зошити, олівці. Наче нічого не забули… Ой, яблуко! Наш син Кирилл тепер першокласник. Сьогодні він уперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку й однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще – бешкетуватуватиме, поїде в перші подорожі без батьків, загартовуватиме характер і ставатиме відповідальним. Кирилл не лише засвоюватиме шкільну програму, а й вчитиметься жити в країні змін. Наші діти – покоління майбутнього. Вони не знають, що таке радянські обмеження та безглузде завчання. Віримо, що вони полюблять школу і вчитимуться охоче. А потім оберуть професію за покликом серця і зроблять багато корисного для нашої країни. Ми хочемо пишатися нашими дітьми – і Сашею, і Кириллом. І знаємо, що школа закладе основи їхнього дорослого життя. І майбутнього України.

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

До теми:

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини