Львівський ліцей отримав ₴1 000 000 за найкращі результати ЗНО

Львівський фізико-математичний ліцей отримав мільйон гривень на розвиток закладу за перше місце у рейтингу українських шкіл за підсумками ЗНО. Про це повідомила пресслужба міської ради.

Як відомо, інформаційно-освітній ресурс Освіта.ua оприлюднив рейтинг загальноосвітніх шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року, розповідає Шотам.

До рейтингу увійшло 200 шкіл, цьогорічні випускники яких отримали найкращі результати зовнішнього незалежного оцінювання. Очолив список Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при національному університеті імені Івана Франка.

До рейтингу увійшло 17 шкіл Львова

Серед них – Академічна гімназія, Класична гімназія, гімназія «Євшан», НВК «Школа-гімназія І-ІІІ ст. Блаженного Климентія та Андрея Шептицьких», гімназія «Престиж», Лінгвістична гімназія та інші освітні заклади.

Лідер за результатами ЗНО з 2010 року

З 2010 року Львів щорічно посідає перші місця в Україні за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Цьогоріч у Львові 31 випускник здобув 200 балів на тестуваннях. У межах реалізації програми підтримки обдарованої молоді, абітурієнти, які здобули 200 балів, отримали від міста по 5 000 гривень, ті, хто здобули 400 балів — по 10 000 гривень.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини